اما سپیده زیر بار این عمل نمیرود و همین مساله باعث میشود تا سهیل او را ترک کند. سپیده به تنهایی بار بزرگ کردن فرزندش سعید را برعهده میگیرد و نهایت سعی خودش را میکند تا او را به بهترین شکل بزرگ کند. فیلم سینمایی ایرانی میم مثل مادر تجربهای غمانگیز و دلنشین از روایتی مادرانه است که از زیباترین فیلمهای کشور ایران محسوب میشود. این مسئله را حتی در خلاصه فیلم میم مثل مادر هم میتوان به خوبی مشاهده کرد.
درباره فیلم میم مثل مادر
رسول ملاقلیپور کارگردانی کاردرست و چیرهدست بود که آخرین اثر و زیباترین عنوانش را با نام میم مثل مادر، تقدیم ایران کرد و حدود 4 ماه پس از عرضه این فیلم بر اثر سکته قلبی دار فانی را وداع گفت. میم مثل مادر اثری جاویدان محسوب میشود که باعث شد تا این کارگردان مرحوم پس از فوت خود، به خوبی شناخته شود و کاربران به سراغ سایر آثار او بروند. این فیلم شاید در ظاهر اثری 90 دقیقهای باشد، در تک تک دقایق آن میتوان عشق و علاقه سازندگان را در فیلم سینمایی میم مثل مادر به چشم دید.
گلشیفته فراهانی به خاطر بازی بینظیر خود در فیلم میم مثل مادر توانست تا به عنوان نامزد بهترین بازیگر نقش اول زن در دوره دهم جشن خانه سینما قرار گرفته و همچنین در جشنواره بینالمللی فیلم رشد برنده جایزه هیئت داوران شود. در میان سایر بازیگران میم مثل مادر، حسین یاری در نقش سهیل، علی شادمان در نقش سعید، سحر دولتشاهی در قامت شخصیت فرزانه و جمشید هاشم پور در قالب شخصیت روبیک حضور دارند. همچنین در بخش موسیقی فیلم میم مثل مادر نیز ما با اسامی درخشنده دیگری از جمله آریا عظیمی نژاد طرف هستیم که خلق موسیقی متن شگفتانگیز این اثر را برعهده داشته است.
میم مثل مادر در بخش فروش نیز موفقیت دیگری را به ثبت رساند که کسب مبلغ 535 میلیون تومانی، آن هم در سال 1385 به خوبی گویای این حجم عظیم از بازخورد مثبت توسط طرفداران و مردم میباشد. اما جالبترین و مهمترین قسمت از افتخارات این فیلم، انتخاب میم مثل مادر به عنوان نماینده کشور ایران برای هفتادمین دوره جوایز اسکار است که به بهترین شکل ممکن، شایسته بودن این اثر را در سطح کشوری و جهانی نشان میدهد.