آریا عظیمی‌نژاد

Arya Aziminejad
آریا  عظیمی‌نژاد
  • تولدچهارشنبه 5 اردیبهشت 1352
  • وضعیت تأهلمتأهل
  • شبکه‌های اجتماعی
خاتی
خاتیدرام
imdb logo
6/10
metacritic logo
-
rotten logo
-

در فیلم خاتی، داستان زندگی زنی به نام خاتی روایت می‌شود که در دل طبیعت بکر و جنگل‌های شمال ایران زندگی می‌کند. وقتی آتش‌سوزی‌های مهیب جنگل، زندگی اهالی منطقه را تهدید می‌کند، همه تصمیم می‌گیرند به مناطق امن‌تر بروند، اما خاتی هیچ قصدی برای ترک خانه‌اش ندارد. گره اصلی داستان زمانی شکل می‌گیرد که یک خرس که روزگاری شوهر خاتی را کشته، به روستا باز می‌گردد. حالا مردم محلی که از این حیوان وحشی می‌ترسند، خاتی را متهم به داشتن ارتباط با آن می‌کنند و فشارها بر او بیشتر می‌شود. داستان خاتی جایی میان طبیعت و احساسات انسانی در حرکت است، جایی که از درگیری‌های فردی و اجتماعی تا تهدیدات طبیعی، همه چیز به هم پیچیده می‌شود.

ویدئو ها
عکس ها
بیوگرافی

بیوگرافی آریا عظیمی‌نژاد

آریا عظیمی ‌نژاد موسیقیدان و آهنگساز اهل ایران است که در ۵ اردیبهشت ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. پدرش جمشید عظیمی ‌نژاد نویسنده و برنامه ‌ساز تلویزیونی است که با "خانه عروسک ها" که در اوایل انقلاب برای کودکان پخش می شد شناخته شده است. آریا عظیمی ‌نژاد فعالیت هنری خود را از دوران کودکی آغاز کرد و در شش سالگی در مجموعه عروسکی خانه عروسک ها حضور داشت.

فیلم و سریال های آریا عظیمی‌نژاد

خاتی
خاتیدرام
imdb logo6/10
اکازیون
اکازیونکمدی
imdb logo4.3/10
عقرب عاشق
عقرب عاشقدرام، عاشقانه، علمی تخیلی
imdb logo-/10
سیارک
سیارکدرام
imdb logo6/10
باخانمان
باخانمانکمدی، درام
imdb logo3.8/10
23 نفر
23 نفردرام، جنگی
imdb logo6.4/10
خوب بد جلف
خوب بد جلفاکشن، کمدی، هیجانی
imdb logo5/10

زندگینامه کامل آریا عظیمی‌نژاد

آریا عظیمی ‌نژاد موسیقیدان و آهنگساز اهل ایران است که در ۵ اردیبهشت ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. پدرش جمشید عظیمی ‌نژاد نویسنده و برنامه ‌ساز تلویزیونی است که با "خانه عروسک ها" که در اوایل انقلاب برای کودکان پخش می شد شناخته شده است. آریا عظیمی ‌نژاد فعالیت هنری خود را از دوران کودکی آغاز کرد و در شش سالگی در مجموعه عروسکی خانه عروسک ها حضور داشت.

او سه ‌تار را به کمک پدربزرگش آغاز کرد و سپس در شانزده سالگی نزد اساتیدی مانند جلال ذوالفنون، محمود تاجبخش و علی‌اصغر زند وکیلی آموزش های لازم را فراگرفت. وی در سال ۱۳۷۲ در رشته موسیقی دانشگاه آزاد واحد هنر و معماری پذیرفته شد و مدرک لیسانس خود را در این رشته اخذ کرد. آریا عظیمی‌نژاد از سال دوم دانشگاه، کار حرفه‌ای ساخت موسیقی را با موسیقی تئاتر آغاز نمود و در مدت زمان کوتاهی موفق شد در جشنواره‌های بین‌المللی تئاتر، نامزد دریافت بهترین موسیقی متن شود و این عوامل زمینه ورود او به سینما و تلویزیون را فراهم نمود.

فیلم عروس خوش قدم اولین کاری است که آریا عظیمی نژاد در سال 1381 با آن پا به عرصه سینمایی گذاشت. فعالیت حرفه ای آریا عظیمی نژاد در تلویزیون اولین بار در سال 1377 اتفاق افتاد که این تجربه ساخت موسیقی سریال پزشکان به کارگردانی مسعود کرامتی بود.  سال 1393 دوره بسیار مهمی از فعالیت  هنری وی در عرصه سینما و تلویزیون بود و در این سال آثار مهمی را در 5 فیلم و سریال سینما و تلویزیون تولید کرد و با این درخشش در جامعه هنرمندان به خوبی شناخته شد.

او در سال 1383 در جشنواره موسیقی بریتانیا مقام دوم را کسب کرد و با رشته فولکلور بین المللی با تکنوازی سه تار درخشید و این اتفاق منجر به آشنایی وی با پیانو نواز و آهنگساز معروف بریتانیایی جاسلین پوک شد و با ادامه این آشنایی در چندین پروژه همکاری داشتند و موفق شد چندین قطعه برای فیلم های خارجی بسازد.

آریا عظیمی نژاد با ساخت موسیقی فیلم میم مثل مادر در سینما و "او یک فرشته بود"  در تلویزیون توانست به جمع آهنگسازان برتر ایران وارد شود و  نامزدی جایزه بهترین موسیقی متن در جشنواره بین‌المللی فیلم فجر و جایزه خانه سینما را برای آهنگ‌ سازی فیلم‌هایی مانند میم مثل مادر، طلا و مس و فرزند خاک به دست آورد. عظیمی‌نژاد سرپرست گروه موسیقی "بوم و بر" است که در سبک موسیقی تلفیقی فعالیت دارد. او عضو گروه نوازندگان ارکستر محمد اصفهانی  نیز می باشد. وی در دو فصل نخست مسابقه تلویزیونی عصر جدید به عنوان داور حضور داشت.

آثار آریا عظیمی نژاد

از سریال های ایرانی که آریا عظیمی نژاد در آنها آهنگسازی کرد می توان کمین: مسعود کرامتی (1379)، خانه ما: مسعود کرامتی (1379)، کاکتوس های بی شخصیت: نیما فلاح، زنگ آخر: نیما فلاح (1381)، این راهش نیست: مسعود کرامتی (1382)، روزهای اعتراض: حسین سهیلی زاده (1384(، نیمکت: محمد رحمانیان (1384(، او یک فرشته بود: علیرضا افخمی (1384(، آخرین گناه: حسین سهیلی زاده (1385(، مروارید سُرخ: مسعود رسام (1383(، آوای ماه (مستند موسیقی نواحی ایران): مسعود امینی تیرانی (1384(، در جستجوی سایه (مستند قطب جنوب): حمید خداشناس، پریدخت: سامان مقدم (1386)، باز آی (مستند مولانا): سهیل نصیری (1386)، روز حسرت: سیروس مقدم (1387)، رستگاران: سیروس مقدم (1388(، چاردیواری: سیروس مقدم (1389)، زیر هشت: سیروس مقدم (1389)، جراحت: محمدمهدی عسگرپور (1388(، پایتخت: سیروس مقدم (1390(، تا ثریا: سیروس مقدم (1390)، مثل یک کابوس: شهرام شاه حسینی (1390)، چک برگشتی: سیروس مقدم (1391)، راه طولانی: رضا کریمی (1391(، بیدار باش: احمد کاوری (1391(، دیوار: سیروس مقدم (1391)، پایتخت 2: سیروس مقدم (1392)، دودکش: محمدحسین لطیفی (1392(، پایتخت 3: سیروس مقدم (1393(، میکائیل: سیروس مقدم (1394(، پایتخت 4: سیروس مقدم (1394)، قرعه: برزو نیک نژاد (1395)، علی البدل: سیروس مقدم (1396(، سفر در خانه: بهمن گودرزی (1397) و پایتخت 5: سیروس مقدم (1397) را نام برد.

آریا عظیمی نژاد برای فیلم های سینمایی مانند نقاب، من و دبورا، عروسک فرنگی، صحنه جرم، ورود ممنوع، چند کیلو خرما برای مراسم تدفین، میم مثل مادر، پارک وی، پرنده شاهین، همیشه پای یک زن در میان است، فرش ایرانی اپیزود فرش زمین، فرزند خاک، آن سوی رودخانه، سایه های آرزو (تله فیلم)، طلا و مس، نفوذی، آدمکش، بیداری رویاها، بهشت اینجاست، زندگی خصوصی، کاغذ خروس نشان، چک، خواب زده ها، تراژدی، مستانه، ع ش ق، شاهزاده روم، در مدت اطلاعات، گینس، نیم، پرونده ای برای سارا، آب نبات چوبی، هلن، خوب، بد، جلف، و تخته گاز آهنگسازی کرد.

"جادوی ایران زمین" نام اولین آلبوم رسمی از آهنگ های ساخته شده توسط «آریا عظیمی نژاد» است که در اکتبر سال 2002 منتشر شد. آلبوم دوم منتشر شده از او «میم مثل مادر» نام دارد. "آلبوم ساقیِ سر مست" سومین کار اوست که در سال 1392 به صورت پخش دیجیتال بر روی آیتونز منتشر شد.