کاریشما  کاپور

کاریشما کاپور(Karisma Kapoor)


تولد
سه‌شنبه 4 تیر 1353 (50 سال)
قد
163 سانتی متر

بیوگرافی کاریشما کاپور

کاریشما کاپور یک بازیگر هندی است که در 25 ژوئن 1974 در بمبئی به دنیا آمد. پدرش راندیر کاپور نام دارد و مادرش بابیتا شیوداسانی است که هر دو بازیگر بودند. پدربزرگ پدری او راج کاپور بازیگر و فیلمساز بود، در حالی که پدربزرگ مادری او هاری شیوداسانی بازیگر بود. کاپور در خانه اش به طور غیررسمی به عنوان "لولو" نامیده می شود.

فیلم و سریال های کاریشما کاپور

همه
همه
آیدل هندی

سریال 2004

هند

imdb sign5.1
-
دوقلوها

فیلم 1997

هند

imdb sign6.1
10
بیوگرافی کامل کاریشما کاپور

کاریشما کاپور یک بازیگر هندی است که در 25 ژوئن 1974 در بمبئی به دنیا آمد. پدرش راندیر کاپور نام دارد و مادرش بابیتا شیوداسانی است که هر دو بازیگر بودند. پدربزرگ پدری او راج کاپور بازیگر و فیلمساز بود، در حالی که پدربزرگ مادری او هاری شیوداسانی بازیگر بود. کاپور در خانه اش به طور غیررسمی به عنوان "لولو" نامیده می شود.

پدربزرگ و مادربزرگ پدری و مادری او به ترتیب اهل پیشاور، لیالپور و کراچی بودند که قبل از تجزیه هند برای حرفه سینمایی خود به بمبئی نقل مکان کردند. کاپور از طرف پدرش هندوی پنجابی و از طرف مادرش هندو سندی و انگلیسی تبار است. کاپور به ویژه با الهام از کارهای بازیگران زن سریدوی و مادوری دیکسیت، از کودکی علاقه زیادی به دنبال کردن بازیگری داشت. کاپور در حالی که بزرگ می‌شد، مرتب در مراسم اهدای جوایز شرکت می‌کرد و با همراهی والدینش در صحنه فیلمبرداری می‌رفت.

پدرش علیرغم پیشینه خانوادگی، کار زنان در فیلم را قبول نداشت زیرا معتقد بود این کار با وظایف مادری و مسئولیت زنان در خانواده در تضاد است. این منجر به درگیری بین والدینش شد و آنها در سال 1988 از هم جدا شدند. او و خواهرش کارینا توسط مادرشان بزرگ شدند که چندین شغل برای بزرگ کردن آنها انجام داد تا اینکه اولین بار در فیلم ها به عنوان یک بازیگر ظاهر شد. این زوج پس از چندین سال زندگی جداگانه در سال 2007 آشتی کردند. کاپور در کلیسای جامع و مدرسه جان کانن و چند ماه در کالج سوفیا تحصیل کرد. او کالج را ترک کرد تا بازیگری را برای حمایت مالی دنبال کند.

آثار هنری، جوایز و افتخارات کاریشما کاپور

کاپور اولین بازیگری خود را در سال 1991 و در سن 16 سالگی با درام عاشقانه پرم قایدی، در مقابل هریش کومار، انجام داد. او سپس در درام اکشن جگر (1992) بازی کرد و پس از آن درام عاشقانه ساده لوح (1993) بازی کرد که هر دو به عنوان پرفروش‌ترین فیلم‌های سال‌های خود در گیشه ظاهر شدند. اولین موفقیت او در سال 1994، فیلم کمدی دیوید داوان، راجا بابو، در مقابل گوویندا بود، که در آن درنقش مادوبالا، دختر مغرور تحصیل کرده ای بود که با کشف بی سوادی نامزدش، نامزدی خود را لغو کرد. در 1996 کاپور نقش اصلی زن در درام عاشقانه دارمش دارشان راجا هندوستانی را در مقابل عامر خان بازی کرد.

او اولین جایزه فیلم فیر خود را برای بهترین بازیگر زن برای بازی در این فیلم به دست آورد که وی را به عنوان بازیگر برجسته سینمای هند معرفی کرد و نقطه عطفی را در حرفه او رقم زد. در سال 1997، کاپور دوباره با دیوید داوان در کمدی رمانتیک قهرمان شماره 1 همکاری کرد و به خاطر بازیش مورد تحسین قرار داد. او در نهایت برای بازی در این فیلم نامزد دریافت جایزه زی سینما برای بهترین بازیگر زن شد. پنجمین و آخرین اکران کاپور در سال 1997 درام موزیکال رمانتیک Dil To Pagal Hai یاش چوپرا بود که در نهایت جایزه ملی فیلم و جایزه فیلم فیر را برای بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای بازی خود دریافت نمود. در 1999 در کمدی رمانتیک همسر شماره 1، پوجا، زنی که شوهرش درگیر یک رابطه خارج از زناشویی با یک مدل می‌شود را به تصویر کشید. کاپور دومین نامزدی بهترین بازیگر زن را در Filmfare برای کارش در این فیلم دریافت کرد.

در 2000، کاپور دومین جایزه فیلم فیر خود را برای بهترین بازیگر زن برای به تصویر کشیدن نقش اول دختری در جستجوی برادرش در درام جنایی خالد محمد، فیزا برد، فیلمی که مورد تحسین منتقدان قرار گرفت. در سال 2001، او برای بازی در نقش یک بازیگر زن واقعی در درام زندگی‌نامه زبیدا، تحسین منتقدان بیشتری را به دست آورد. برای کارش، او جایزه بهترین بازیگر زن (منتقدان) را دریافت کرد و همچنین نامزد بهترین بازیگر زن در مراسم شد. در 2002 در کنار نانا پاتکار در درام زن محور Shakti: The Power بازی کرد و نقش ناندینی را ایفا نمود که کار کاپور در این فیلم نامزدی بهترین بازیگر زن را در چندین مراسم جوایز از جمله پنجمین نامزدی فیلم فیر به ارمغان آورد.

در 2003 او اولین حضور تلویزیونی خود را در سریال صحرا وان کاریشما - معجزات سرنوشت، انجام داد که در آن نقش دوگانه مادربزرگ و نوه را بازی کرد. کاپور اولین حضور اینترنتی خود را با Ekta Kapoor's Mentalhood انجام داد که در سال 2020 در ALTBalaji منتشر شد. کاپور پس از 6 سال با فیلم Murder Mobarak به کارگردانی هومی آداجانیا، بازگشت خود به سینما را رقم زد.

کاپور برنده جایزه ملی فیلم برای بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای دیل تو پاگال های (1997) و چهار جایزه فیلم فیر از هشت نامزدی: بهترین بازیگر زن برای راجا هندوستانی (1996) و فیزا (2000)، بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای (1997) Dil To Pagal Hai و بهترین بازیگر زن (منتقدان) برای زبیدا (2001) است. کاپور برنده چهار جایزه فیلم فیر: بهترین بازیگر زن برای راجا هندوستانی (1996) و فیزا (2000)، بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای دیل تو پاگال های (1997) و بهترین بازیگر زن (منتقدان) برای زبیدا (2001) است. کاپور از بنیاد خیریه دوست صمیمی خود سلمان خان، Being Human، حمایت می‌کند.

در سال 2005، کاپور همراه با دیگر ستاره های بالیوود در HELP اجرا کرد، کنسرت تله ‌تون که به منظورجمع ‌آوری پول برای قربانیان زلزله اقیانوس هند در سال 2004 بود. کاپور همچنین یکی از طرفداران مشهور بسیاری از برندها از جمله Kellogg's، Crescent Lawn، Admix Retail، Danone و Garnier Colour بوده است. کاپور سهامدار شرکت محصولات کودکان Babyoye.com است، یک استارتاپ تجارت الکترونیک که متخصص در فروش محصولات مراقبت از نوزاد و مادر است.

جزئیات شخصی
وضعیت تأهل
متأهل
همسر(ها)
سانجای کاپور(ا. 2003ج. 2016)
لوگوی پاراج - معرفی فیلم، سریال، انیمه و انیمیشن
پاراج | معرفی فیلم، سریال، بازیگران و عوامل سینما و تلویزیون
وبسایت "پاراج" یک منبع جامع و تخصصی در زمینه معرفی فیلم‌ها، سریال‌ها، انیمه، انیمیشن، مستند و بازیگران سینما، تلویزیون و شبکه خانگی است. پاراج با داشتن یک پایگاه داده گسترده، اطلاعات کاملی از آثار سینمایی و تلویزیونی از جمله ژانر، سال تولید، کارگردان، بازیگران، جوایز، تصاویر، تریلرها، میزان فروش و امتیازات مخاطبان را فراهم می‌کند. علاوه بر این، نقدها و بررسی‌های کارشناسان و کاربران درباره هر اثر نیز در دسترس است، که به شما کمک می‌کند تا قبل از تماشای یک فیلم یا سریال، با دیدگاه‌های مختلف درباره آن آشنا شوید. پاراج همچنین بخشی ویژه برای معرفی بازیگران دارد، که در آن می‌توانید بیوگرافی، فیلم‌شناسی، عکس‌ها، ویدئوها و حواشی مرتبط با هر بازیگر را مشاهده کنید. در کنار همه این موارد جدول پخش هفتگی شبکه‌ها و لیست برگزیدگان جشنواره‌های داخلی و خارجی نیز از دیگر خدمات می‌باشد. به‌روز رسانی مداوم، پاراج را به محلی ایده‌آل برای علاقه‌مندان به دنیای سینما و تلویزیون که به دنبال اطلاعات دقیق و به‌روز درباره آثار محبوب و جدید هستند تبدیل کرده است. علاوه بر این، بخش‌های ویژه‌ای نیز برای اخبار و رویدادهای مهم دنیای سینما و تلویزیون در نظر گرفته شده است تا کاربران همواره در جریان آخرین تحولات باشند.
samandehi
خدمات ارایه شده در پاراج، دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می‌باشد و هرگونه بهره برداری و سوء استفاده از محتوای پاراج، پیگرد قانونی دارد.