بهترین سریال های طنز ایرانی که با آن ها خاطره داریم
0/10
سریالهای کمدی ایرانی همواره جزء محبوبترین و پرطرفدارترین برنامههای تلویزیونی در میان مخاطبین ایرانی بودهاند. این سریالها با نگاهی طنزآمیز به مسائل اجتماعی، فرهنگی و روزمره، توانستهاند مخاطبان بسیاری اعم از کودک، نوجوان و بزرگسال را به خود جلب کنند و در طول سالها به عنوان یکی از راههای ارتباطی و سرگرمی مورد توجه ویژه قرار گیرند. البته متاسفانه سریال های کمدی تلویزیون در چند سال اخیر با افت کیفیت بسیار شدیدی مواجه شدهاند و چنین موضوعی سبب شده تا مخاطبین به تماشای این آثار کمدی ننشینند. به همین جهت در این مقاله از پاراج قصد داریم تا به بررسی بهترین سریال های کمدی تلویزیون در چند سال گذشته بپردازیم. وقت آن رسیده تا خاطرات شیرین گذشته را بار دیگر زنده کنیم.
بهترین سریال های کمدی ایرانی تاریخ صدا و سیما
تا قبل از چند سال اخیر، صدا و سیما مرکزی برای تماشای آثار طنز و کمدی ایرانی بود. سریال های ایرانی طنز بسیاری از دهه 70 تا 90 در تلویزیون ایران پخش شدند و توانستند برای ساعاتی مردم را سرگرم و مشغول کنند؛ اما با کمرنگ شدن جایگاه صداوسیما در نزد مخاطبین و هنرمندان و رونق هرچه بیشتر شبکه نمایش خانگی، محبوبیت سریال های کمدی چندسال اخیر درمیان مخاطبین کاهش یافته است. در ادامه تلاش میکنیم تا به بهترین سریال های کمدی تلویزیون ایران بپردازیم. این عناوین در کنار تصاویر جذاب و تیزرهای تخصصی به شما ارائه میشود.
8.8/10
-
ساعت خوش، یکی از بهترین سریال های طنز ایرانی تمام دوران است. این سریال به کارگردانی مهران مدیری در سال 1374 بر روی شبکه دو صداوسیما پخش شد. سریال ساعت خوش با داستان و طنز پردازی فوق العاده خود توانست تا به سرعت در میان مخاطبین ایرانی مورد استقبال قرار بگیرد. درست در اواخر سال 1374 بود که روزنامه اطلاعات در مطلبی به این سریال حمله کرد و پس از آن مهران مدیری به همراه برخی از عوامل این کار برای مدتی طولانی ممنوع الکار شدند!
6.3/10
-
سریال ایرانی این چند نفر، یکی از برترین سریال های کمدی ایرانی بود که با روایت داستان از تنها چهار شخصیت اصلی توانست به سرعت به محبوبیت خوبی دست پیدا کند. چهار شخصیت اصلی داستان، چهار برادر بودند که با خواهر خود زندگی میکردند. اتفاقات عجیب و غریبی که برای این 5 نفر در طول سریال میافتاد باعث شد تا داستان سریال ایرانی این چند نفر مورد توجه واقع شود.
6.1/10
-
سریال طنز ایرانی زیر آسمان شهر یکی دیگر از آثار تولیدی مهران غفوریان است که در سال 1380 در صداوسیما پخش شد. این سریال از جهت روایتی که دنبال میکرد مقداری درون مایه اجتماعی را چاشنی داستان خود کرده بود. زیر آسمان شهر تلاش میکرد تا زندگی قشرهای مختلف با دغدغههای متفاوت را در یک ساختمان مسکونی به تصویر بکشد. این سریال آنچنان موردتوجه بینندگان قرار گرفت که در چند سال گذشته مهران غفوریان و برخی از دیگر عوامل قصد داشتند تا ادامهای بر این سریال تولید کنند؛ اما فوت تعدادی از بازیگران سرشناس و نبود برخی از این بازیگران قدیمی سبب شد از این تصمیم صرف نظر کنند. هرچند جالب است بدانید که منتقدین فیلم و سریال در همان زمان که فصل دوم و سوم این سریال ساخته میشد، با این موضوع موافق نبودند. آنها ادامه فصل اول را تنها تصمیمی اشتباه و برای پولسازی بیشتر میدانستند.
7.7/10
-
سریال کمدی ایرانی پاورچین یکی دیگر از آثار خوش ساخت مهران مدیری است که برای همیشه در خاطرات ما ثبت شده است. در آن زمان مهران مدیری با تولید سریال پاورچین با تعداد قسمت زیاد توانست تحولی را در زمینه تولید سریال در پلتفرم ایرانی ایجاد کند. پاورچین جزو نخستین آثاری بود که تلاش کرد تا به شکلی غیرمستفیم برخی از عادات فرهنگی اشتباه و کاستیهای مسئولین را به مخاطبین نشان دهد.
7/10
-
دیگر نوبتی هم باشد، نوبت پرداختن به آثار رضا عطاران رسیده است. رضا عطاران به همراه مهران مدیری در دهه 80 شمسی نقش بسیار پررنگ و مهمی را در تولید آثار طنز ایفا کردند. این سریال داستان زندگی مردی را روایت میکند که از روی بیپولی تصمیم میگیرد تا با مردی غریبه همکاری کند. ناگهان این مرد غریبه یک کلاهبردار از آب درمیآید و اتفاقات بسیار بدی برای شخصیت اصلی داستان میافتد. جالب است بدانید که طنز شیرین سریال خانه به دوش باعث شده تا پس از حدود دو دهه از پخش آن، همچنان مخاطبین ایرانی خواهان تماشای آن باشند.
7.1/10
-
مگر میشود وقتی صحبت از سریال کمدی ایرانی میشود، فردی به یاد آقا هاشم و ماجراجوییهای خاطره انگیزش نیفتد؟! داستان این سریال زندگی هاشم آقا و خانوادهاش را روایت میکند که تصمیم میگیرند برای بدست آوردن شغل و پیشرفت در زندگی که دارند به تهران مهاجرت کنند. پس مهاجرت هاشم آقا و خانوادهاش به تهران، اتفاقات بسیار جالب و عجیب و غریبی میافتد که بدون شک خنده بر لبهای شما جاری میشود. بدون شک سریال متهم گریخت را میتوان جزوی از بهترین سریال های کمدی ایرانی در تمام دوران دانست.
8.5/10
9.3/10
سریال شب های برره جزو آن دسته از سریال های کمدی ایرانی است که همچنان مخاطبین خاص خودش را دارد! در این سریال، روزنامه نگاری با نام کیانوش استقرارزاده در زمان حکومت پهلوی به علت نوشتن مطالبی بر علیه شاه به یک روستای دورافتاده تبعید میشود. در هنگام تبعید، کیانوش از دست ماموران فرار و خودش را در دل بوتهها پنهان میکند. در همین حال ماری از راه میرسد و پای کیانوش را نیش میزند. پس از ساعتها بیهوش بودن، کیانوش حضور مردی با نام شیرفرهاد را میبیند که او را به داخل روستایی به نام برره برده است. نیش زدن مار و بیهوشی نابههنگام کیانوش دست مایه اتفاقات بسیار عجیب و غریب و جالبی میشود که بسیار خندهدار است. اگر از جمله افرادی هستید که هنوز این سریال کمدی ایرانی را ندیدهاید به شما پیشنهاد میکنیم تا به تماشای این اثر طنز فاخر بنشینید.
6.2/10
-
رضا عطاران بار دیگر در سال 1386 به همراه عوامل تولید همیشگی خود به ساخت اثر کمدی جذاب پرداخت. سریال ترش و شیرین درمورد آشنایی یک مرد تاجر و پولدار با خانمی ترشی فروش است. پس از آشنایی این دو به یکدیگر علاقمند میشوند و با هم ازدواج میکنند. این ازدواج و وصلت دو خانواده با اختلاف طبقاتی باعث میشود تا ماجراهای بسیار خندهداری بیوفتد که سریال ترش و شیرین را به یکی از بهترین سریال های کمدی ایرانی بدل کرده است.
6.7/10
-
یکی دیگر از بهترین سریال های کمدی تلویزیون، سه در چهار نام دارد. سریال سه در چهار نیز به مانند آثاری همچون متهم گریخت و شبهای برره بسیار با استقبال مخاطبین ایرانی مواجه شد. جالب است بدانید که هنوز پس از گذشته بیش از 13 سال از پخش این سریال، ایرانیان علاقمند به تماشای دوباره آن هستند. داستان سریال سه در چهار درمورد دو خانواده با نامهای موزی و املشی است. این دو خانواده به خاطر مشکلات اقتصادی و فشارهای مالی تصمیم میگیرند تا در خانهای دیگر برای مدت محدودی در کنار هم زندگی کنند و خانه اصلی را بفروشند و پول آن را در یک کار سرمایه گذاری کنند. این تصمیم و آغاز کسب و کار مشترک، پایههای ماجراهای بسیار خندهداری را میریزد که بدون شک پس از تماشای آن رودهبر خواهید شد.
7.7/10
-
یکی از بهترین سریال های کمدی ایرانی که در اواخر دهه 80 شمسی از تلویزیون صداوسیمای ایران پخش شد، مرد هزار چهره و دنبالهای بر آن بود. مهران مدیری برای تولید این اثر از شخصیت مسعود شصتچی استفاده کرد. مسعود فردی تحصیل کرده بود که برای دریافت وام و استخدام به تهران سفر میکند اما همین سفر او به تهران منجر میشود که به دلیل شباهت ظاهریاش با بعضی از افراد، دیگران او را اشتباه بگیرند. مسعود هربار در یکی از مشاغل به اشتباه گرفته میشود و این موضوع سبب میشود تا مشاغل مختلفی را تجربه کند. در واقع مهران مدیری با قرار دادن مسعود شصتچی در شغلهای مختلف، قصد داشت تا نقدی به فعالیتهای افراد در مشاغل مختلف بکند. این سریال کمدی ایرانی با استقبال بسیار خوب مخاطبین روبرو شد؛ اما از طرفی دیگر برخی از مشاغل از جمله پزشکان، نقدهایی بسیار جدی به این اثر کمدی داشتند.
6.1/10
-
شاید شما هم جایی در زندگی برای برد یک جایزه بزرگ از بانک و خرج کردن آن رویاپردازی کردهاید اما خب باید بدانید جایزههای بزرگ بدبختیهای بزرگی نیز با خودشوان دارند...حداقل در سریال بعدی که میخواهیم در مورد آن حرف بزنیم این طور است.
سریال جایزه بزرگ که در سال ۱۳۸۴ به کارگردانی مهران مدیری ساخته شده، یکی از کمدیهای محبوب تلویزیون ایران است که همچنان پس از سالها، در خاطرهها مانده است. این سریال با استفاده از طنز موقعیت و شخصیتهای خاص خود، داستانی جذاب از تقابل بخت و بدشانسی در میان خانوادههای مختلف را روایت میکند.
داستان سریال از آنجا شروع میشود که بیژن، کارمند یک رستوران، در قرعهکشی بانک برنده یک خودروی گرانقیمت میشود. این پیروزی ظاهراً همه مشکلات زندگی او را حل میکند، اما بلافاصله با ورود شخصیت کامبیز، برنده دیگر این مسابقه، مشکلاتی غیرمنتظره ایجاد میشود. در این میان، مراد، شوهر خواهر بیژن که همیشه در حال فرار از طلبکاران و پلیس است، تلاش میکند به نوعی از این وضعیت سود ببرد. روابط خانوادگی، اختلافات مالی، و تلاش شخصیتها برای به دست آوردن چیزهایی که از دست دادهاند، درونمایه اصلی داستان را تشکیل میدهد و لحظات خندهدار و پیچیدهای را برای بیننده رقم میزند.
جمع بندی
از دهه 70 تا 90 شمسی، سریال های کمدی ایرانی بسیار خوبی در صداوسیما به نمایش گذاشته شد. کیفیت پایین سریالهای کمدی اخیر صدا و سیما باعث شده است تا بار دیگر مخاطبین به تماشای سریالهای قدیمی جذب شوند. به همین جهت تلاش کردیم در این بلاگ به معرفی تعدادی از بهترین سریال های کمدی ایرانی در دهه 70 تا 90 شمسی بپردازیم. خوشحال میشویم تا در بخش کامنتها برای ما بنویسید که بهترین سریال کمدی ایرانی از نظر شما چیست؟