بهترین فیلم های کمدی هندی؛ طنز با طعم بالیوود

امین شیرافکن - بروزرسانی: 22 مهر 1403 00:46
مطالعه : 11 دقیقه
پاراج-
بهترین فیلم های کمدی هندی؛ طنز با طعم بالیوود

تماشای یک فیلم طنز، در دورهمی‌ها گزینه مناسبی برای کاهش استرس محسوب می‌شود. در این بین فیلم‌های هندی با توجه به ماهیتی که دارند به فرهنگ ایرانی بسیار نزدیک‌تر هستند. امّا سوال اصلی اینجاست که فیلم هندی کمدی چی ببینیم؟ ما در این مقاله از وب‌سایت پاراج قصد داریم تا به این موضوع بپردازیم.

به‌طور کلی استرس، با تماشای هر نوع فیلمی درمان می‌گردد. درواقع کورتیزول و اپی نفرین از هورمون‌هایی در بدن به شمار می‌روند که وظیفه کنترل سطح استرس را دارند. خنده به کاهش این دو هورمون در بدن کمکی شایان می‌نماید و استرس در اشخاص را کم می‌کند. بنابراین، چنانچه استرس دارید، بهترین و راحت‌ترین راه‌حل برای شما، دیدن چند فیلم کمدی است. اگر به فیلم کمدی بالیوودی علاقه‌مند هستید، تماشای آن به شما توصیه می‌شود. با بررسی و معرفی بهترین فیلم های کمدی هندی همراه ما باشید.

معرفی 10 فیلم خنده دار هندی

در کل طرفداران بالیوود اغلب مایلند تا ژانرهای مختلف در این نوع از سینما را تجربه نمایند. ما در ادامه مقاله به معرفی بهترین فیلم های هندی کمدی بر اساس امتیاز سایت IMDbخواهیم پرداخت، پس در ادامه با پاراجهمراه باشید. عناوین در کنار آلبوم تصاویر و تیزر‌های تخصصی در اختیار شما قرار می‌گیرند.

سه-احمق
تاریخ اکران: جمعه 4 دی 1388
ژانر: کمدی، درام
کارگردان: راجکومار هیرانی
بازیگران: امیر خان، رانگاناتان مدهاوان
پاراج
8
imdb logo
8.4/10
metacritic logo
100%
rotten logo
67%

داستان فیلم سه احمق درباره 3 دوست دانشگاهی در رشته مهندسی است که اتفاقات بسیار جالبی را در این دوران کنار هم تجربه می‌نمایند. ولی بر اثر اتفاقی، یکی از این سه دوست گم می‌شود و دو نفر دیگر در تلاش هستند تا دوست گمشده خود را که خاطرات خوب و خوشی را با هم گذرانده بودند، را بیابند. تماشای این اثر بالیوودی به شما مخاطبان محترم توصیه می‌شود. چراکه در زمان دیدن فیلم 3 احمق لحظاتی شاد و بسیار درام برای شما ایجاد خواهد شد.

شاهرخ خان که پیشنهاد بازی در این فیلم را رد کرد تا در فیلم My Name Is Khan (2010) کار کند، خود را "چهارمین احمق" نامید که از بازی در چنین فیلم فوق‌العاده‌ای امتناع کرد. اگرچه رانچو در بیشتر فیلم به عنوان یک دانشجوی دانشگاه دیده می‌شود، عامر خان که این نقش را بازی کرد، در زمان ساخت فیلم ۴۴ ساله بود. در واقع، او تنها ۶ سال از بومن ایرانی، بازیگر نقش ویروس، رئیس دانشگاه، جوان‌تر است.

نکته جالب این است که عامر خان در کل فیلم هیچ‌گاه بی‌حرکت نمی‌ایستد. او همیشه در حال حرکت یا جنبش در جهتی است. ظاهراً او پس از مشاهده رفتار خواهرزاده‌اش به این نتیجه رسیده بود که نسل جدید بچه‌ها هرگز بی‌حرکت نمی‌مانند.

خانه-کوسلا
تاریخ اکران: جمعه 31 شهریور 1385
ژانر: کمدی، درام، جنایی
کارگردان: دیباکار بانرجی
بازیگران: انوپم کهیر، بومان ایرانی
imdb logo
8.2/10
metacritic logo
90%
rotten logo
-

داستان فیلم خانه کوسلا یک خانواده را روایت می‌کند که سعی دارند زمین خود را که توسط یک سازنده به تصرف درآمده، دوباره پس بگیرند. این فیلم بدون شک از آن دست آثاری است که تماشایش بر مخاطبان تاثیر بسیار زیادی می‌گذارد. چنانچه به موضوعات کمدی با محوریت خانواده علاقه‌مند هستید دیدن فیلم خانه کوسلا به شما توصیه می‌شود.

برای اینکه بومن ایرانی (که یک ایرانی است) بتواند شخصیت یک دلال املاک پنجابی را بهتر درک کند، کارگردان فیلم، ویدئوهای واقعی ضبط‌شده با دوربین‌های مخفی از رفتار دلال‌های املاک دهلی را به او نشان داد. نقش آقای خسلا ابتدا به پارش راوال پیشنهاد شد، اما او آن را رد کرد. سپس این نقش به انوپم کهیر واگذار شد.

در فیلم، چری (با بازی پروین داباس) یک بار تی‌شرت IIT به تن دارد، اما هرگز مشخص نمی‌شود که او واقعاً در آنجا تحصیل کرده یا نه. جالب است که در فیلم قبلی پروین داباس، عروسی موسمی (2001)، او به نامزدش در یک کافی‌شاپ می‌گوید که در دوران تحصیلش در IIT به آنجا می‌آمده است. هر دو فیلم نیز در دهلی نو روایت می‌شوند.

گستاخ
تاریخ اکران: جمعه 15 شهریور 1398
ژانر: کمدی، درام، عاشقانه
کارگردان: نیتش تیواری
بازیگران: سوشانت سینگ راجپوت، شرادها کاپور
پاراج
8.7
imdb logo
8.3/10
metacritic logo
58%
rotten logo
-

داستان این فیلم درباره شخصی به نام انیرود است که در یک حادثه غم‌انگیز مجبور می‌شود خاطرات تلخ گذشته‌اش را دوباره مرور نماید. انیرود در گذشته خاطرات خوبی از دانشگاه و دوستان خود دارد. این فیلم از آن دست آثاری محسوب می‌شود که تماشای آن لحظاتی شاد و درامی را برای مخاطب به ارمغان می‌آورد.

کلک-در-کلک
تاریخ اکران: جمعه 19 خرداد 1385
ژانر: کمدی، جنایی
کارگردان: نیراج وورا
بازیگران: آکشی کومار، سونیل شتی
پاراج
10
imdb logo
7.3/10
metacritic logo
67%
rotten logo
-

این اثر در واقع نسخه بازسازی شده فیلم Ramji Rao Speakingمحسوب می‌شود که در سال 1989 ساخته شده است. در سال 2000 پریادارشان، کارگردان هندی، فیلم کلک را برای اکران در سینماها ساخت. این فیلم با گذشت زمان تبدیل به یک فیلم کالت مستقل شده و در حال حاضر یکی از بهترین فیلم هندی خنده دار به‌شمار می‌رود.

اوه-خدای-من
تاریخ اکران: جمعه 27 اسفند 1395
ژانر: کمدی، درام، فانتزی
کارگردان: اومش شوکلا
بازیگران: پارش راوال، آکشی کومار
پاراج
8
imdb logo
8.1/10
metacritic logo
75%
rotten logo
-

فیلم OMG: Oh My God درواقع نسخه بازسازی‌ شده اثر استرالیایی به نام The Man Who Sued God محصول 2001 است. در نسخه کمدی بالیوودی، پارش راوال نقش مغازه‌داری را ایفا می‌کند که به خدا هیچ اعتقادی ندارد. ولی بعد از وقایعی ناگوار او به نظر مردم به این فکر می‌افتد که خداوند نفرینش کرده است. از این به بعد او تصمیم می‌گیرد در دادگاه از همه خدایان و الهه‌ها شکایت کند. در کریشنا با یک جوان خوش‌تیپ آشنا می‌شود که تاثیر زیادی بر زندگی وی می‌گذارد.

پی-کی
تاریخ اکران: جمعه 28 آذر 1393
ژانر: کمدی، درام، علمی تخیلی
کارگردان: راجکومار هیرانی
بازیگران: امیر خان، انوشکا شارما
پاراج
9
imdb logo
8.1/10
metacritic logo
80%
rotten logo
8%

داستان فیلم PK در حقیقت دو وایتی عاشقانه و مذهبی دارد. در ابتدای فیلم ما شاهد عشق دو جوان نسبت به یکدیگر هستیم. امّا بعد از گذشت مدت زمانی کوتاه، دختر هندی متوجه می‌شود که معشوقه‌اش از اصالتی پاکستانی برخوردار است. در همان موقع یک موجود فضایی به نام PK جهت انجام تحقیقاتی روی زمین فرستاده می‌شود، امّا از شانس بدش خیلی زود سفینه او را می‌دزدند. این فیلم از آن دست آثاری که پس از تماشا تا مدت زیادی در ذهن مخاطبان نقش می‌بنند. راجکومار هیرانی کارگردان این اثر در فیلم قبلیش به نام سه احمق خود را به سینمای جهان ثابت کرده است.

ملکه
تاریخ اکران: جمعه 16 اسفند 1392
ژانر: ماجراجویی، کمدی، درام
کارگردان: ویکاس باهل
بازیگران: کانگانا رانوت، راجکومار رائو
پاراج
7.6
imdb logo
8.1/10
metacritic logo
90%
rotten logo
-

فیلم ملکه یک اثر بسیار تاثیرگذار فمینیستی و نقطه عطفی در سینمای بالیوود محسوب می‌شود. این فیلم یکی از بهترین آثار کمدی سینمای هند است. محوریت داستان فیلم Queenحول دختری به نام رانی مهرا می‌چرخد. رانی بعد از لغو مراسم عروسی‌ خود از سوی داماد، به تنهایی برای ماه عسل به پاریس و آمستردام سفر می‌نماید. در این فیلم ما شاهد تقابل دنیای مدرن با فرهنگ‌ها و رسوم یک کشور هستیم.

ادامه-بده-مونا-بهای
تاریخ اکران: جمعه 10 شهریور 1385
ژانر: کمدی، درام، عاشقانه
کارگردان: راجکومار هیرانی
بازیگران: سانجی دات، آرشاد وارسی
پاراج
8.5
imdb logo
8/10
metacritic logo
-
rotten logo
-

این اثر بعد از موفقیت فیلم Munna Bhai M.B.B.S، ادامه این فیلم با نام ادامه بده مونا بهای در سال 2006 ساخته شد. کارگردانی قسمت دوم این فیلم را راجکومار هیرانی بر عهده دارد. فیلم ادامه بده مونا بهای، بدون شک یکی از برترین فیلم های هندی کمدی محسوب می‌شود. داستان این فیلم درباره شخصی است که با روح گاندی ارتباط بر قرار می‌کند و با آن در تلاش است تا مشکلات مردم را حل نماید.

فیلم-دو-دی
تاریخ اکران: جمعه 18 بهمن 1387
ژانر: کمدی، درام، عاشقانه
کارگردان: آنورانگ کاشیاپ
بازیگران: آبهای دئول، ماهی گِل
imdb logo
7.9/10
metacritic logo
84%
rotten logo
-

فیلم دو دی (Dev.D) یکی از پرفروش‌ترین و برترین فیلم های طنز بالیودی است که در سال 2009 میلادی ساخته شد. داستان این فیلم درباره مردی است که پس از بهم زدن با تنها عشق زندگیش، برای آرامش به مواد مخدر رو می‌آورد، در همین زمان عشق آن مرد هم راهی نادرست را انتخاب می‌نماید.

تبریک
تاریخ اکران: جمعه 27 مهر 1397
ژانر: کمدی، درام
کارگردان: آمیت راویندرنات شارما
بازیگران: آیوشمان کورانا، نینا گوپتا
پاراج
7.3
imdb logo
7.9/10
metacritic logo
92%
rotten logo
-

در لیست فیلم های هندی خنده دار، مبارک باشه به کارگردانی آمیت شارما هم جای دارد. درواقع کارگردان این اثر، با الهام از فیلم Pavithram  محصول 1994 این اثر را ساخته است. فیلم مبارک باشه پس از اکران افتخارات زیادی را نصیب خود کرد. داستان این فیلم درباره یک زوج میانسال است که بچه‌دار می‌شوند. این اتفاق باعث ناامیدی و رنجنش پسرانشان از آن‌ها می‌شود. پرداختن به موضوع خانواده در این اثر، کنار ژانر طنز لحظاتی شاد را برای مخاطبان به ارمغان می‌آورد.

ضربه-عشق
تاریخ اکران: جمعه 30 اردیبهشت 1390
ژانر: کمدی، درام، عاشقانه
کارگردان: لاو رانجان
بازیگران: کارتیک آریان، دیویندو شارما
پاراج
7
imdb logo
7.6/10
metacritic logo
60%
rotten logo
-

فیلم ضربه عشق (Pyaar Ka Punchnama) محصول سال ۲۰۱۱، یک کمدی-عاشقانه هندی فوق‌العاده است که حسابی دل شما را می‌برد. این فیلم داستان سه پسر مجرد را روایت می‌کند که هر کدام در عشق و روابط عاطفی‌شان با مشکلات و چالش‌های بسیاری روبرو هستند. بازیگران اصلی فیلم، کارتیک آریان، دیویندو شارما و رایو بهاوی، نقش‌های خود را بی‌نظیر ایفا کرده‌اند. جالب است بدانید که کارتیک آریان و دیویندو شارما با این فیلم برای اولین بار جلوی دوربین رفتند و بسیار خوب درخشیدند.

ضربه عشق با دیالوگ‌های بامزه و صحنه‌های خنده‌دارش، حتماً شما را از خنده روده‌بر می‌کند. این فیلم با طنز خاص خود، روابط عاشقانه را به چالش می‌کشد و کلی صحنه‌های خنده‌دار و سرگرم‌کننده دارد که نمی‌توانید از آن دل بکنید. یکی از جذابیت‌های خاص فیلم این است که دارای یکی از طولانی‌ترین صحنه‌های تک‌برداشتی در تاریخ سینمای بالیوود است. خلاصه، از نظر فنی هم یک شاهکار به حساب می‌آید.

آیا می‌دانستید؟

· این فیلم رکورد طولانی‌ترین صحنه تک‌برداشتی در تاریخ سینمای بالیوود را دارد.

· عنوان فیلم بازی با کلمات Panchnama به معنی گزارش پس از مرگ و Punch به معنی ضربه است.

· کارتیک آریان و دیویندو شارما هر دو با این فیلم اولین حضورشان را در سینما تجربه کردند.

· این فیلم در بریتیش کلمبیا، کانادا، اصلاً اکران سینمایی نداشت.

اگر به دنبال یک فیلم کمدی-عاشقانه با دیالوگ‌های هوشمندانه و داستانی که دل شما را حسابی گرم کند هستید، ضربه عشق را از دست ندهید. این فیلم یک انتخاب عالی است که حتماً شما را شگفت‌زده و کلی خوشحال می‌کند. پس تماشای این فیلم را از دست ندهید و لذت ببرید!

دهلی-بلی
تاریخ اکران: جمعه 10 تیر 1390
ژانر: اکشن، کمدی، جنایی
کارگردان: آبینای دئو
بازیگران: عمران خان، ویر داس
پاراج
10
imdb logo
7.6/10
metacritic logo
89%
rotten logo
66%

فیلم دهلی بلی (Delhi Belly) محصول سال ۲۰۱۱، یک کمدی-اکشن هندی است که با سبک و سیاق منحصربه‌فرد خود، مخاطبان زیادی را به خود جذب کرده است. داستان این فیلم درباره سه دوست به نام‌های تاشان، نیتین و آروپ است که در دهلی زندگی می‌کنند و به طور اتفاقی درگیر یک ماجرای جنایی می‌شوند که زندگی‌شان را زیر و رو می‌کند. این فیلم با زبان سنگین، محتوای جنسی و استفاده از مواد مخدر، ابتدا نقدهای بسیار منفی از سوی منتقدان و مخاطبان دریافت کرد. اما به مرور زمان موفق شد و به عنوان یک فیلم فرهنگی شناخته شد که در میان جوانان و نوجوانان طرفداران زیادی پیدا کرد.

بازیگران اصلی فیلم شامل عمران خان، ویر داس و کونال روی کاپور هستند که با بازی‌های درخشان خود توانستند جذابیت و هیجان فیلم را به خوبی منتقل کنند. داستان فیلم به نوعی برگرفته از تجربه واقعی عامر خان، تهیه‌کننده فیلم، است. فیلم‌نامه دهلی بلی توسط آکشات ورما نوشته شده که در ابتدا به عنوان پروژه‌ای دانشجویی در UCLA آغاز شد و پس از چندین بار بازنویسی و تلاش برای پیدا کردن تهیه‌کننده، در نهایت توسط عامر خان پذیرفته شد.

آیا می‌دانستید؟

· این فیلم ابتدا نقدهای بسیار منفی از سوی منتقدان و مخاطبان به دلیل زبان سنگین، محتوای جنسی و استفاده از مواد مخدر دریافت کرد، اما با گذشت زمان موفق شد و به عنوان یک فیلم فرهنگی شناخته شد.

· ماجرای تراشیدن سر آروپ (با بازی ویر داس) پس از رد شدن از سوی دختری که دوستش داشت، برگرفته از تجربه واقعی عامر خان در دوران نوجوانی‌اش است.

· ویر داس نه بار برای نقش آروپ آزمون داد تا در نهایت انتخاب شد.

· عامر خان ابتدا علاقه‌مند بود نقش نیتین را بازی کند، اما به دلیل عدم تمایل به افزایش وزن برای این نقش، از آن صرف‌نظر کرد.

· فیلم‌نامه دهلی بلی توسط آکشات ورما، نویسنده‌ای مستقر در لس آنجلس، نوشته شده که ابتدا این فیلم‌نامه را به عنوان پروژه‌ای در برنامه نویسندگی UCLA نوشته بود. پس از تلاش‌های متعدد برای پیدا کردن تهیه‌کننده، در نهایت این فیلم‌نامه توسط کیران رائو در دفتر عامر خان پیدا شد و مورد توجه قرار گرفت.

اگر به دنبال یک فیلم هیجان‌انگیز، خنده‌دار و پر از ماجرا هستید، دهلی بلی را از دست ندهید. این فیلم تجربه‌ای متفاوت و جذاب را برای شما به ارمغان می‌آورد که حتماً از تماشای آن لذت خواهید برد.

بهارات
تاریخ اکران: چهارشنبه 15 خرداد 1398
ژانر: اکشن، کمدی، درام
کارگردان: علی عباس ظفر
بازیگران: سلمان خان، کاترینا کایف
پاراج
4
imdb logo
4.7/10
metacritic logo
32%
rotten logo
4%

فیلم بهارات (Bharat) محصول سال ۲۰۱۹ به کارگردانی علی عباس ظفر، یک درام هندی است که سلمان خان و کاترینا کیف در آن بازی می‌کنند. این فیلم اقتباسی رسمی از فیلم کره‌ای پدرم (Ode to My Father) محصول ۲۰۱۴ است. داستان درباره شخصیتی به نام بهارات (با بازی سلمان خان) است که در زمان جدایی هند و پاکستان در سال ۱۹۴۷ به پدرش قول می‌دهد که خانواده‌اش را کنار هم نگه دارد. داستان فیلم زندگی بهارات را در طول چند دهه دنبال می‌کند و تغییرات او و کشور هند را به تصویر می‌کشد. فیلم ترکیب جالبی از لحظات تاریخی هند و داستان زندگی بهارات است که باعث می‌شود تماشاگران بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند.

یکی از نکات جالب فیلم بهارات این است که چندین رویداد تاریخی مهم را نشان می‌دهد، مثل جدایی هند، رونق نفت در خاورمیانه و تغییرات فرهنگی و اجتماعی در هند. این فیلم ترکیبی از درام، اکشن و صحنه‌های احساسی دارد که تماشاگران را جذب می‌کند. داستان فیلم درباره وفاداری، عشق به خانواده و تلاش برای تحقق وعده‌هاست و لحظات احساسی زیادی دارد که بیننده را تحت تأثیر قرار می‌دهد. بازی خوب سلمان خان و کاترینا کیف و داستان احساسی فیلم باعث شده منتقدان از آن تعریف کنند. منتقدان به ویژه از شیمی خوب بین این دو بازیگر و توانایی آن‌ها در نشان دادن احساسات واقعی تمجید کرده‌اند.

نکته جالب دیگری که شاید ندانید این است که سونالی کولکارنی که نقش مادر سلمان خان را در این فیلم بازی می‌کند، در واقع ۹ سال از سلمان خان جوان‌تر است.

کلام آخر

ما در این مقاله به بهترین فیلم های هندی کمدی پرداختیم. بدون شک فیلم های طنز بالیوودی در زمان تماشا لحظاتی پر احساس و شاد را برای مخاطبان به ارمغان می‌آورند.

امید است مقاله فیلم هندی کمدی چی ببینیم؟ برای شما مخاطبین محترم مفید بوده باشد. لطفاً نظرات شخصی خود را در زمینه فیلم کمدی هندی با ما در پاراج به اشترک بگذارید.

نظرات کاربران
هیچ نظری موجود نیست