پاراج
مجله
معرفی
انیمیشن
معرفی انیمیشن های پسرانه

معرفی انیمیشن های پسرانه

امین شیرافکن - انتشار: 21 مهر 1403 |  دیدگاه: 0 |  

0/10

0 نفر
معرفی انیمیشن های پسرانه

امروزه دنیای انیمیشن‌ها مخاطبان زیادی را در هر سنی به خود جذب کرده است. در این مقاله ما قصد داریم تا به معرفی انیمیشن های پسرانه بپردازیم.

امروزه انیمیشن‌ها جزء جداناپذیر از زندگی روزمره عموم افراد شده‌اند. اکثر انیمیشن‌های جهان علاوه بر کودکان، دیگر اعضای خانواده را هم به عنوان مخاطب خود هدف قرار داده‌اند. در سالیان اخیر انیمیشن‌های جذابی مانند چگونه اژدهای خود را آموزش دهیم، داستان اسباب‌بازی، گربه چکمه‌پوش: آخرین آرزو و انیمیشن Up موفقیت‌های تجاری چشم‌گیری به دست آورده‌اند. همان‌طور که می‌دانید دنیای انیمیشن‌ مملو از آثاری ارزشمند، زیبا و ماندگار است. ما در این مقاله از مجله پاراج قصد داریم تا به بررسی بهترین کارتون های پسرانه به ترتیب امتیازدهی در سایت IMDB بپردازیم، پس در ادامه با ما همراه باشید.

فهرست مطالب

بهترین کارتون های پسرانه

در این بخش از مقاله تعدادی از کارتون های پسرانه سال‌های اخیر را خدمت شما مخاطبین محترم معرفی می‌نماییم. این انیمیشن‌های پسرانه در سایت IMDB امتیازات بالایی را به خود اختصاص داده‌اند. در اکثر این انیمیشن ها، قهرمان داستان در شخصیت‌های مختلفی با خصوصیات منحصر به فردشان بار اصلی داستان را به دوش می‌کشند. در ادامه مقاله قصد داریم تا به معرفی انیمیشن های پسرانه بپردازیم.

1. وال ای (WALL·E)

وال ای  (WALL·E)
6.5/10
imdb sign

8.3/10

metacritic sign-
rotten tomatoes sign-
  • سال تولید: 2008
  • کارگردان: اندرو استنتون (Andrew Stanton)

انیمیشن وال ای (WALL·E) یکی دیگر از بهترین آثار کمپانی پیکسار است. این انیمیشن در ژانر عاشقانه، علمی تخیلی و پسرانه در سال 2008 به کارگردانی اندرو استنتون ساخته شد. WALL·E پس از اکران با فروشی چشمگیر در گیشه مواجه شد و توانست نظر مثبت منتقدین زیادی را به داستان، صداگذاری، شخصیت‌پردازی، جلوه‌های بصری در کنار استفاده کم از دیالوگ به خود جلب نماید. داستان وال ای در قرن 29، دنیایی نه‌چندان غیرواقعی را روایت می‌کند که انسان کره زمین را به خاطر آلودگی‌های زیادی که خود ایجاد نموده، ترک کرده‌ است. درواقع زمین به‌واسطه مصرف‌گرایی بیش از حد آدمی به یک زباله‌دان مبدل شده که زندگی در آن امری غیرممکن است.

2. داستان اسباب‌بازی (Toy Story)

داستان اسباب‌بازی  (Toy Story)
9.5/10
imdb sign

8.3/10

metacritic sign96%
rotten tomatoes sign92%
  • سال تولید: 1995
  • کارگردان: جان لستر (John Lasseter)

انیمیشن داستان اسباب‌بازی یکی دیگر از بهترین فیلم‌های تولیدی پیکسار (Pixar) و اولین اثر بلند این شرکت است. در داستان این انیمیشن زیبا، تمام اسباب بازی‌ها جان‌دار هستند و ماجراجویی‌های مختلفی را تجربه می‌نمایند. محوریت داستان اسباب‌بازی درباره مباحثی مهم مانند انسانیت و دوستی می‌چرخد. این انیمیشن پس از تولید برای کمپانی پیکسار موفقیت تجاری و هنری بسیار خوبی را به ارمغان آورد.Toy Story یک جایزه در مراسم اسکار را به خود اختصاص داد که علاقه‌مندان و کارشناسان دنیای انیمیشن آن را از برترین انیمیشن‌های تاریخ می‌دانند. این انیمیشن با توجه به استقبالی که از سوی مخاطبان خود داشت در چندین قسمت دیگر در سال‌های مختلفی تولید شد.

3. بالا (Up)

بالا  (Up)
9.3/10
imdb sign

8.3/10

metacritic sign88%
rotten tomatoes sign90%
  • سال تولید: 2009
  • کارگردان: باب پترسون (Bob Peterson) - پیت دکتر (Pete Docter)

انیمیشن آپ (Up) یا همان بالا، از دیگر بهترین کارتون های پسرانه محسوب می‌شود که امتیاز بالایی از سوی منتقدین و بینندگان به خود اختصاص داده است. موضوع داستان انیمیشن حول محور دوستی اتفاقی یک پیرمرد جدی و عبوس به نام کارل و پسربچه‌ای بازیگوش به نام راسل می‌چرخد. رویای کارل همواره این بوده که با انبوهی بادکنک خانه خود را از طریق پرواز به بالای آبشار بهشت انتقال دهد. در این بین راسل به‌صورت کاملاً اتفاقی با کارل همسفر می‌شود. وجود این دوشخصیت متضاد در کنار یکدیگر موقعیت‌های کمدی و جذابی برای مخاطب ایجاد می‌کند.

4. چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم (How to Train Your Dragon)

چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم  (How to Train Your Dragon)
0/10
imdb sign

8.1/10

metacritic sign75%
rotten tomatoes sign91%
  • سال تولید: 2010
  • کارگردان: کریس ساندرز (Chris Sanders)

انیمیشن چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم، درواقع یکی از زیباترین انیمیشن های پسرانه است که تماشای آن به شما مخاطبین محترم مجله پاراجتوصیه می‌شود. تهیه‌کنندگی این انیمیشن را کمپانی DreamWorks Animation برعهده دارد و کمپانی   Paramount Pictures مسئول توزیع How to Train Your Dragon است. محور اصلی داستان این انیمیشن درباره دنیای افسانه‌ای واکینگ‌ها در سرزمینی به نام برک می‌چرخد که به‌طور مداوم مورد حمله اژدهایان قرار می‌گیرد. شخصیت اصلی داستان یک وایکینگ‌ نوجوان به نام هیکاپ است که می‌خواهد در آینده بر اساس سنت قبیله‌ای خود به یک اژدها‌کش حرفه‌ای مبدل شود.

5. شگفت‌ انگیزان (The Incredibles)

شگفت‌ انگیزان  (The Incredibles)
9.3/10
imdb sign

8/10

metacritic sign90%
rotten tomatoes sign75%
  • سال تولید: 2004
  • کارگردان: برد  برد (Brad Bird) - آلن باریلارو (Alan Barillaro)

شگفت‌ انگیزان (The Incredibles) از دیگر انیمیشن‌های ابرقهرمانی است که در فهرست برترین انیمیشن سینمایی تاریخ جهان قرار دارد. این انیمیشن بسیار زیبا یکی دیگر از تولیدات کمپانی پیکسار است. انیمیشن شگفت‌ انگیزان پس از اکران با استقبال بی نظیری از سوی مخاطبان و منتقدین مواجه شد و توانست 2 جایزه اسکار را به خود اختصاص دهد. محور اصلی داستان این انیمیشن درباره خانواده‌ای ابرقهرمانی است که در حال گذران زندگی روزمره خود مثل عموم مردم هستند. شخصیت های اصلی این انیمیشن باب و هلن، دو ابرقهرمان است که می‌خواهند دنیای مهیج و ماجراجویانه خود را رها کنند و زندگی آرامی در کنار فرزندانشان تجربه نمایند. امّا فرزندان این زوج ابرقهرمان درست همانند پدر و مادر خود از قدرت‌های خاصی برخوردارند که این کار را برای باب قهرمان اصلی داستان ما کمی دشوار می‌کند.

6. درون و بیرون (Inside Out)

درون و بیرون (Inside Out)
0/10
imdb sign

8.1/10

metacritic sign94%
rotten tomatoes sign98%
  • سال تولید: 2015
  • کارگردان: پیت داکتر (Pete Docter)

انیمیشن پشت و رو  یا همان درونِ و بیرون ( Inside Out) یک اثر پویانمایی رایانه‌ای سه بعدی در ژانر کمدی، درام و ماجراجویی است توسط پیت داکتر کارگردانی شد. این اثر توسط استودیوهای پیکسار تولید شد و و والت دیزنی پیکچرز در تاریخ 19 ژوئن 2015 آن را عرضه کرد. داکتر از فیلم‌نامه‌نویس و کارگردان‌ با تجربه کمپانی پیکسار به شمار می‌رود که آثار درخشانی ذیگری چون انیمیشن بالا، کارخانه هیولاها را تا کنون ساخته‌ است. درونِ بیرون پس از اکران با استقبال بالایی از سوی مخاطبان قرار کرفت و منتقدان بسیار آن را تحسین کردند. در واقع پیت داکتر کاگردان اثر، ایده اصلی آن را بر اساس احساسات و تجربیات خود در دوران نوجوانی که دلیل نقل مکان به کشور دانمارک، به تشویش‌های اجتماعی گرفتار شد، نوشته است. داستان این اثر درباره دختری به نام رایلی است که با شروع کار پدرش در سان فرانسیسکو از زندگی غرب میانهٔ خود جدا می‌شود. ما توسط احساساتش  شادی، ترس، خشم، نفرت و غم کنترل می‌شود. در واقع این احساسات در مرکز ذهنی و فرماندهی این دختر به عنوان شخصیت‌هایی در این انیمیشن در حال زندگی هستند و صاحب‌شان را در امور روزمره راهنمایی می‌نمایند.

7. گربه چکمه‌پوش: آخرین آرزو (Puss in Boots: The Last Wish)

گربه چکمه‌پوش: آخرین آرزو  (Puss in Boots: The Last Wish)
0/10
imdb sign

8.1/10

metacritic sign94%
rotten tomatoes sign98%
  • سال تولید: 2022
  • کارگردان: جوئل کرافورد (Joel Crawford)

این انیمیشن بسیار زیبا دنباله گربه چکمه‌پوش 2011 است که با استقبال بی نظیر مخاطبان مواجه شد. در انیمیشن Puss in Boots: The Last Wish متوجه می‌شویم که شخصیت گربه چکمه پوش 8 تا از 9 جانش را از دست داده و حالا این بار شاید با مرگ مواجه شود. به موجب این امر او سعی دارد با کمک دوستانش، به دنبال یافتن ستاره آرزو باشد تا جان‌های از دست رفته‌ خود را دوباره بازیابی نماید. انیمیشن پسرانه جدید گربه چکمه‌پوش: آخرین آرزو، از آن دست آثاری است که لحظاتی مهیج و اکشن را برای مخاطبان خود به ارمغان می‌آورد.

8. ابر ذهن (Megamind)

ابر ذهن  (Megamind)
0/10
imdb sign

7.3/10

metacritic sign63%
rotten tomatoes sign72%
  • سال تولید: 2010
  • امتیاز IMDB: نمره 7.3
  • کارگردان: تام مک‌گرث (Tom McGrath)

انیمیشن ابرذهن یا همان کله کدوی نابغه از برترین آثار خنده‌دار انیمیشن سینمایی در جهان محسوب می‌شود. انیمیشن Megamind به کارگردانی تام مک‌گرث، توسط استودیو دریم‌ ورکس (DreamWorks) تولید شده است. محوریت اصلی داستان این انیمیشن درباره یک ابرشرور با نام مگامایند می‌چرخد که از هوشی بسیار بالا برخودار است و دردسرهای بزرگی را برای سایرین ایجاد می‌کند. مگامایند از روی بیکاری ابرقهرمانی خلق می‌نماید، امّا طولی نمی‌کشد که اوضاع دیگر بر وفق مرداش نیست. ماجرا به جایی می‌رسد که مگامایند کله کدو تصمیم می‌گیرد برای متوقف نمودن این مخلوق، خودش را به ابرقهرمانی مبدل ‌نماید.

9. رنگو (Rango)

رنگو (Rango)
0/10
imdb sign

7.3/10

metacritic sign75%
rotten tomatoes sign70%
  • سال تولید: 2011
  • امتیاز IMDB: نمره 7.3
  • کارگردان: گور وربینسکی (Gregor Verbinski)

پویانمایی آمریکایی رَنگو (Rango) یمحصول سال 2011 در ژانر اکشن، کمدی و وسترن به نویسندگی جان لوگان و کارگردانی گور وربینسکی است. این اثر پس از پخش، بسیار مورد تحسین مخاطبان قرار گرفت و برای تهیه‌کنندگانش یک موفقیت تجاری مبدل شد. این انیمیشن جایزه اسکار بهترین فیلم پویانمایی رااز آن خود نمود و در سال 2014 توسط پارامونت پیکچرز  به نمایش درآمد. در این پویانمایی جذاب پهره مشهور هالیوود  جانی دپ دوبله نقش رنگو را به عهده داشت. داستان آن روایتی از زندگی یک آفتاب‌پرست است که بحران هویتی دارد. روزی او به طور اتفاقی از آکواریوم در  اتومبیل به بیرون می‌افتد و وارد صحرایی خشک و بی‌آب و علف می‌شود. پس از آن با راهنمایی یک آرمادیلوی خردمند به شهری کوچک مملو از حیوانات می‌رود که ساکنان آنجا از خشکی و بی آبی در غذابند. او نام رنگو را برای خودش انتخاب می‌کند و با داستان‌های خیالی که برای دیگر حیوانات تعریف می‌کند و همچنین کشته شدن اتفاقی یک شاهین به‌ تصور ساکنین توسط او، به کلانتر و منجی شهر مبدل می‌گردد. 

10. المنتال (Elemental)

عنصری (Elemental)
8/10
imdb sign

7/10

metacritic sign58%
rotten tomatoes sign73%
  • سال تولید: 2023
  • امتیاز IMDB: نمره 7.1
  • کارگردان: پیتر سون (Peter Sohn)

اِلِمِنتال (Elemental) یا همان عنصری یک پویانمایی رایانه‌ای در ژانر کمدی، درام عاشقانه است که در سال 2023 میلادی در کشور آمریکا ساخته شد و والت دیزنی پیکچرز و استودیوی انیمیشن پیکسار تولید آن را به عهده داشتند. این اثر توسط پیتر سون کارگردانی شد و دنیز ریم تهیه‌کننده اِلِمِنتال است. انیمیشن عنصری در واقع بیست و هفتمین اثر پویانمایی استودیو پیکسار محسوب می‌شود که داستان آن روایتی از شهری به نام المنت است که ساکنان آن از عناصر اصلی نظیر آب، آتش، خاک و هوا کنار هم در حال زندگی هستند. قهرمان داستان امبر زنی جوانی، سرسخت، تندخو از عنصر آتشین است. آشنایی  امبر با پسری خوش ذوق و سربهوا به اسم وید از عنصر آب، تغییرات شگفت‌انگیزی در باورهای وی پدید آورده و موجب شد تا جهانی که در آن زندگی می‌کند را به چالشی بزرگ بکشد.

کلام آخر

در این مقاله به معرفی انیمیشن های پسرانه پرداختیم و در ادامه آن با هرکدام از این کارتون های پسرانه و پرطرفدار بیشتر آشنا شدیم. به نظر شما کدامیک از این انیمیشن‌ها بهتر است؟ بهترین کارتون جدید پسرانه از نظر شما کدام انیمیشن است؟ جای کدام کارتون در لیست معرفی انیمیشن های پسرانه خالی است؟ نظر شما درباره لیست معرفی شده در این مقاله چیست؟

امید است مقاله معرفی انیمیشن های پسرانه برای شما مخاطبین محترم مفید بوده باشد. لطفاً پس از مطالعه کامل این مقاله نظرات و تجارب شخصی خود را در زمینه برترین انیمه های پسرانه با ما در مجله پاراج به اشترک بگذارید.

خدمات ارایه شده در پاراج، دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می‌باشد و هرگونه بهره برداری و سوء استفاده از محتوای پاراج، پیگرد قانونی دارد.