شیلا خداداد
بیوگرافی شیلا خداداد
فیلم و سریال های شیلا خداداد
شیلا خداداد بازیگر ایرانی است که در ۱۴ آبان ۱۳۵۹ در تهران به دنیا آمد. مادرش از کردهای اهل مهاباد است. او دارای مدرک کارشناسی رشته فیزیک از دانشگاه آزاد واحد تهران شمال است.وی همچنین در رشته موسیقی نیز فعالیت دارد و در چند گروه موسیقی مشغول به کار است.
فیلم ها و سریال های شیلا خداداد
شیلا خداداد اولین تجربه بازیگری را با نقش آفرینی در فیلم اعتراض ساخته مسعود کیمیایی به دست آورد. مدتی بعد حمید لبخنده کارگردان معروف سریال در پناه تو، برای فیلم جدیدش به نام "آبی" شیلا خداداد را نیز در کنار بازیگرانی مانند هدیه تهرانی، بهرام رادان و حسن جوهرچی قرار داد. او در آبی نقش یک مادر جوان و باردار را علی رغم سکانس های محدود به خوبی ایفا نمود و بازی او مقدمه خوبی را فراهم کرد تا در فیلم "عیسی می آید" علی ژکان هنرپیشه نقش اول زن باشد.
سپس قاسم جعفری در یک اقدام بی سابقه در تاریخ تلویزیون در دهه 1380، یک سریال دو زبانه را به مرحله اجرا در آورد. شیلا خداداد در سال ۱۳۸۱ نقش اصلی دختری هندی به نام سیتا را در مجموعه تلویزیونی مسافری از هند ایفا نمود. این مجموعه مخاطبان بسیاری را به خود جلب کرد و باعث شد تا وی به بازیگری مطرح در سینمای ایران تبدیل شود.
از دیگر فیلم های سینمایی که شیلا خداداد در آنها نقش آفرینی کرد می توان ۱۳۹۴ بادیگارد: ابراهیم حاتمی کیا، ۱۳۸۹ زنان ونوسی، مردان مریخی: کاظم راست گفتار، ۱۳۸۸ زمهریر: علی روئینتن، ۱۳۸۸ سن پطرزبورگ: بهروز افخمی، ۱۳۸۷ اخراجیها ۲: مسعود دهنمکی، ۱۳۸۷ پسر تهرانی: کاظم راستگفتار، ۱۳۸۷ پاتو زمین نذار: ایرج قادری، ۱۳۸۷ پسر آدم، دختر حوا: رامبد جوان، ۱۳۸۷ خیابان بیست و چهارم: سعید اسدی، ۱۳۸۷ سایه وحشت: عماد اسدی، ۱۳۸۷ یک اشتباه کوچولو: محسن دامادی، ۱۳۸۴ سوغات فرنگ: کامران قدکچیان، ۱۳۸۳ آکواریوم: ایرج قادری، ۱۳۸۳ ازدواج به سبک ایرانی: حسن فتحی و ۱۳۸۱ قلبهای ناآرام: مجید مظفری را نام برد. شیلا خداداد در مجموعه های تلویزیونی مانند ۱۳۹۶ گلشیفته: بهروز شعیبی، ۱۳۹۴ بیمار استاندارد: سعید آقاخانی و ۱۳۸۶ پیامک از دیار باقی: سیروس مقدم به ایفای نقش پرداخت.
جوایز و افتخارات شیلا خداداد
او در سال 1398 برای بازی در مجموعه هیولا به کارگردانی مهران مدیری نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر زن کمدی تلویزیونی از جشن حافظ شد. شیلا خداداد در مرداد ۱۳۹۸ کتاب" بعضی رازها را نباید نگه داشت" با موضوع آزار جنسی کودکان ترجمه کرد.