کوروش تهامی

کوروش تهامی


قد
176 سانتی متر
تریلر رسمی فیلم رگ خواب

بیوگرافی کوروش تهامی

محمدحسن طهامی منفرد معروف به کورش تهامی بازیگر ایرانی است که در ۴ اردیبهشت ۱۳۵۰ به دنیا آمد. او تا کلاس اول راهنمایی را در محله پامنار تهران گذراند و پس از آن در محله های سعادت آباد و شهرک غرب زندگی می کرد. وی در حال حاضر هم در غرب تهران سکونت دارد. کوروش تهامی دارای مدرک دیپلم گرافیک است و همچنین فارغ التحصیل مقطع کارشناسی بازیگری تئاتر از دانشگاه آزاد می باشد. وی در کودکی عاشق موسیقی بود و در همان دوران کودکی خیلی زود در این زمینه به تخصص رسید و تدریس تنبک و دف را آغاز کرد.
تریلر رسمی فیلم رگ خواب

تریلر رسمی فیلم رگ خواب

تریلر رسمی فیلم کوزوو

تریلر رسمی فیلم کوزوو

تریلر رسمی فیلم عطرآلود

تریلر رسمی فیلم عطرآلود

تریلر رسمی فیلم سلفی با دموکراسی

تریلر رسمی فیلم سلفی با دموکراسی

فیلم و سریال های کوروش تهامی

همه
همه
عطرآلود

فیلم 1401

ایران

imdb sign4.6
-
کوزوو

ایران

imdb sign2.4
3
۲۸۸۸

ایران

imdb sign-
-
شب های مافیا

سریال 2020

ایران

imdb sign6
-
دل

ایران

imdb sign2
7
رگ خواب

ایران

imdb sign6.1
-
بی خداحافظی

ایران

imdb sign4.4
-
زیر تیغ‌

ایران

imdb sign6.7
-
گناهکاران

ایران

imdb sign5.7
-
مریم مقدس

ایران

imdb sign5.8
5
بیوگرافی کامل کوروش تهامی

محمدحسن طهامی منفرد معروف به کورش تهامی بازیگر ایرانی است که در ۴ اردیبهشت ۱۳۵۰ به دنیا آمد. او تا کلاس اول راهنمایی را در محله پامنار تهران گذراند و پس از آن در محله های سعادت آباد و شهرک غرب زندگی می کرد. وی در حال حاضر هم در غرب تهران سکونت دارد. کوروش تهامی دارای مدرک دیپلم گرافیک است و همچنین فارغ التحصیل مقطع کارشناسی بازیگری تئاتر از دانشگاه آزاد می باشد. وی در کودکی عاشق موسیقی بود و در همان دوران کودکی خیلی زود در این زمینه به تخصص رسید و تدریس تنبک و دف را آغاز کرد.

فیلم های سینمایی کوروش تهامی

کوروش تهامی اولین بار در سن 25 سالگی با بازی در فیلم "سینما سینماست" به کارگردانی ضیاء الدین دری به سینما راه پیدا کرد و اولین حضور خود را بر پرده سینما رقم زد. او در فیلم های سینمایی مانند ۱۳۷۶ ساحره: داوود میرباقری، ۱۳۷۸ دفتری از آسمان: پرویز شیخ‌طادی، 1378 شراره: سیامک شایقی، ۱۳۷۹ مریم مقدس: شهریار بحرانی، ۱۳۸۱ این زن حرف نمی‌زند: احمد امینی، ۱۳۸۲ به رنگ ارغوان: ابراهیم حاتمی‌کیا، ۱۳۸۳ شبانه: کیوان علیمحمدی و امیر بنکدار، ۱۳۸۳ از دوردست: رامین محسنی، ۱۳۸۵ سرگیجه: محمد زرین دست، 1385 نسل جادویی: ایرج کریمی، ۱۳۸۶ آن مرد آمد: حمید بهمنی، ۱۳۸۶ خواب زمستانی: سیامک شایقی، ۱۳۸۹ برف روی شیروانی داغ، محمدهادی کریمی، ۱۳۹۰ بی خداحافظی: احمد امینی، ۱۳۹۰ گناهکاران: فرامرز قریبیان، ۱۳۹۰ گامهای شیدایی: حمید بهمنی، ۱۳۹۱ دل بیقرار: قربان محمدپور، ۱۳۹۲ تنها در چند دقیقه: بهاره صادقی‌جم، ۱۳۹۴ آشوب: کاظم راست گفتار، ۱۳۹۴ رگ خواب: حمید نعمت‌الله، ۱۳۹۶ کروکودیل: مسعود تکاور، ۱۳۹۶ اعتراف با دور تند: احمد کاوری، ۱۳۹۷ وکیل مدافع: سلما بابایی و ونداد دوشن، ۱۳۹۸ دختر ایران: سیدجلال اشکذری، ۱۳۹۸ سلفی با دموکراسی: علی عطشانی، ۱۳۹۹ کوزوو: میثم هاشمی طبا، ۲۸۸۸ کیوان علی‌محمدی و علی‌اکبر حیدری (۱۴۰۰) و عطرآلود: هادی مقدم ‌دوست (۱۴۰۱) نقش آفرینی کرد.

تئاترهای کوروش تهامی

کوروش تهامی در تئاترهای گوناگونی به روی صحنه رفت و یا به خوانندگی و نوازندگی پرداخت که از آنها می توان به معركه در معركه: نوازنده و خواننده، کارگردان: سیاوش طهمورث (١٣٧٢)، شهرزاد: نوازنده و خواننده، کارگردان: امير دژاكام (1373)، جمعه دم غروب: بازيگر، کارگردان: چيستا يثربى (1373 )، همزاد: بازيگر، کارگردان: امير دژاكام (١٣٧٤)، فردا: کارگردان: شبنم طلوعى (١٣٧٥)، من از كجا عشق از كجا: بازيگر و خواننده، کارگردان: پرى صابرى (١٣٧٥)، مراد: کارگردان: زهرا صبرى (١٣٧٥)، بيژن و منيژه: کارگردان: پرى صابرى (١٣٧٦)، سلطان مار: کارگردان: گلاب آدينه (١٣٧٦)، بازى هفتم: به‌عنوان آهنگساز، کارگردان: شبنم طلوعى (١٣٧٧)، شمس: کارگردان: امير دژاكام (1377)، رمئو و ژوليت: کارگردان: على رفيعى (١٣٧٩)، شازده احتجاب به‌عنوان بازيگر، انتخاب و انجام امور موسيقي، کارگردان: على رفيعى (1380)، کلفت ها: انتخاب و انجام امور موسیقی، کارگردان: علی رفیعى (1381)، قهوه تلخ: کارگردان: شبنم طلوعى (١٣٨٢)، درخت بلوط: کارگردان: وحيد رهبانى (١٣٩١) و كابوس حضرت اشرف: کارگردان: حسين پاكدل (١٣٩٥) اشاره کرد.

مجموعه های تلویزیونی کوروش تهامی

او در مجموعه های تلویزیونی مانند ۷۷–۱۳۷۶ فردا دیر است: حسن فتحی، ۷۹–۱۳۷۸ روشنتر از خاموشی: حسن فتحی، ۱۳۷۹ قلب یخی: مسعود رشیدی، 1379مریم مقدس: شهریار بحرانی، ۱۳۸۰ رستوران خانوادگی: حسین سهیلی‌زاده، ۱۳۸۲ بچه‌های خیابان: همایون اسعدیان، ۱۳۸۲ شیخ بهایی: شهرام اسدی، ۸۳–۱۳۸۲ مشق عشق: بهرام بهرامیان، ۸۵–۱۳۸۴ زیر تیغ: محمدرضا هنرمند، ۸۶–۱۳۸۵ ساعت شنی: بهرام بهرامیان، ۱۳۸۶ نشانی: رامبد جوان، ۱۳۸۷ شب می‌گذرد: راما قویدل، ۱۳۸۸ خسته دلان: سیروس الوند، 1388 گمشده: راما قویدل، 1388 شمس العماره: سامان مقدم، ۱۳۸۹ ملکوت: محمدرضا آهنگ، 1389 شوق پرواز: یدالله صمدی، 1389 تبریز در مه: محمدرضا ورزی، ۱۳۹۱ رویای گنجشک‌ها: راما قویدل، 1391 یه تیکه زمین: مهدی کرم‌پور، ۱۳۹۱–۹۲ عصر پاییزی: اصغر نعیمی، ۱۳۹۵ دیوار شیشه ای: راما قویدل، 1395 چهارگاه: بیژن میرباقری، ۱۳۹۶ گمشدگان: رضا کریمی، 1396 دختر گمشده: احمد کاوری، ۱۳۹۸ سرگذشت: سید جمال سید حاتمی به ایفای نقش پرداخت. کوروش تهامی در تله ‌فیلم های ۱۳۸۰ گنج: محسن قصابیان، ۱۳۸۴ زندگی برگ برگ: شیلا رشیدیان، ۱۳۸۷ شبهای خرمشهر: حسین تبریزی، ۱۳۸۷ پیوند: سعید عالم‌ زاده، ۱۳۸۷ ماه از روی سکو: آرش معیریان، ۱۳۸۸ شکار: سعید سالارزهی، ۱۳۸۹ خانه‌ای در غبار: احمد امینی، ۱۳۹۰ مرگ در می‌زند: رزاق کریمی، ۱۳۹۰ عامل سوم: مجید جوانمرد و ۱۳۹۳ دنیا+من: حمید رفایی هنرنمایی کرد. وی در شبکه نمایش خانگی در آثاری مانند ۱۳۸۷ اسلحه سرد: نادر مقدس، ۱۳۸۷ قاتل پنجم: بهروز خلجی، 1393 اسید: بهنود محمدی‌پور، ۱۳۹۵ نفس‌های آرام: میثم هاشمی‌طبا، ۱۳۹۶ آشوب: کاظم راست‌گفتار، ۱۳۹۷–۹۸ دل: منوچهر هادی و ۱۴۰۰ شب های مافیا: سعید ابوطالب حضور داشت.

کوروش تهامی در سال 1380 در فیلم تارزن و تارزان به کارگردانی علی عبدالعلی‌زاده، گویندگی عروسک را بر عهده داشت. او در سریال روزی روزگاری با آهنگسازی فرهاد فخرالدینی، خوانندگی کرد. همچنین تیتراژ سریال عصر پاییزی را بر عهده داشت که اجرای دوباره یک ترانه قدیمی از ساخته‌های عطاالله خرم به نام «خزان» بود. کوروش تهامی در سرود ای ایران که توسط برخی از هنرمندان خوانده شد علاوه برهمراهی در خواندن، دف نوازی را نیز به عهده گرفت. در مراسم شانزدهمین جشن حافظ، قطعه «چریک» از ساخته‌های علی کمارجی توسط وی و رضا یزدانی به صورت دو صدایی اجرا شد. وی عضو افتخاری کانون ادبی نفس و همچنین از سفیران انجمن اهدای عضو ایرانیان است.

جوایز هنری کوروش تهامی

کوروش تهامی در سال 1374 برای نمایش فردا، جایزه بهترین بازیگر مرد چهاردهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر را دریافت کرد. او در سال 1388 برای بازی در فیلم سینمایی به رنگ ارغوان، کاندیدای بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر بود. وی در سال 1396 برای ایفای نقش در فیلم سینمایی رگ خواب، کاندیدای بهترین بازیگر نقش اول مرد در نوزدهمین جشن خانه سینما شد، همچنین دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مرد از یازدهمین جشن بزرگان و نویسندگان سینمای ایران را به خود اختصاص داد و جایزه بهترین بازیگر نقش مرد از هجدهمین جشن حافظ را دریافت کرد. بازی در فیلم سینمایی رگ خواب همچنین در سال 1397 جایزه ویژه هیئت داوران هفتمین جشنواره فیلم‌های ایرانی استرالیا در بخش بهترین بازیگر مرد را برای او به ارمغان آورد.

جزئیات شخصی
وضعیت تأهل
مجرد
لوگوی پاراج - معرفی فیلم، سریال، انیمه و انیمیشن
پاراج | معرفی فیلم، سریال، بازیگران و عوامل سینما و تلویزیون
وبسایت "پاراج" یک منبع جامع و تخصصی در زمینه معرفی فیلم‌ها، سریال‌ها، انیمه، انیمیشن، مستند و بازیگران سینما، تلویزیون و شبکه خانگی است. پاراج با داشتن یک پایگاه داده گسترده، اطلاعات کاملی از آثار سینمایی و تلویزیونی از جمله ژانر، سال تولید، کارگردان، بازیگران، جوایز، تصاویر، تریلرها، میزان فروش و امتیازات مخاطبان را فراهم می‌کند. علاوه بر این، نقدها و بررسی‌های کارشناسان و کاربران درباره هر اثر نیز در دسترس است، که به شما کمک می‌کند تا قبل از تماشای یک فیلم یا سریال، با دیدگاه‌های مختلف درباره آن آشنا شوید. پاراج همچنین بخشی ویژه برای معرفی بازیگران دارد، که در آن می‌توانید بیوگرافی، فیلم‌شناسی، عکس‌ها، ویدئوها و حواشی مرتبط با هر بازیگر را مشاهده کنید. در کنار همه این موارد جدول پخش هفتگی شبکه‌ها و لیست برگزیدگان جشنواره‌های داخلی و خارجی نیز از دیگر خدمات می‌باشد. به‌روز رسانی مداوم، پاراج را به محلی ایده‌آل برای علاقه‌مندان به دنیای سینما و تلویزیون که به دنبال اطلاعات دقیق و به‌روز درباره آثار محبوب و جدید هستند تبدیل کرده است. علاوه بر این، بخش‌های ویژه‌ای نیز برای اخبار و رویدادهای مهم دنیای سینما و تلویزیون در نظر گرفته شده است تا کاربران همواره در جریان آخرین تحولات باشند.
samandehi
خدمات ارایه شده در پاراج، دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می‌باشد و هرگونه بهره برداری و سوء استفاده از محتوای پاراج، پیگرد قانونی دارد.