فیلم جنگ جهانی سوم 1400
فیلم جنگ جهانی سوم 1400

فیلم جنگ جهانی سوم 1400

1 ساعت و 57 دقیقه
پاراج-
imdb logo
7.1/10 • 3.7K
metacritic logo
100%
rotten logo
-
  • ژانر
  • کارگردان
    هومن سیدی
  • نویسندگان
    هومن سیدی، آرین وزیر دفتری
  • ستارگان
    محسن تنابنده، مهسا حجازی، ندا جبرائیلی
  • تاریخ انتشار
    شنبه 26 فروردین 1402
  • کشور مبدا
  • زبان
    فارسی، آلمانی
  • مدت زمان
    1 ساعت و 57 دقیقه

داستان فیلم جنگ جهانی سوم

فیلم جنگ جهانی سوم داستان شکیب شخصیتی است که تراژدی سنگینی را در طول زندگی‌اش گذرانده است. در روزگاری دور او پدر یک خانواده بسیار شاد و خوشحال بوده است، اما بر اثر یک حادثه زمین‌لرزه بنیان زندگی او دچار تغییر می‌شود. او در این اتفاق همسر و فرزندش را از دست می‌دهد و از آن پس، مشکلات روانی بسیاری را به‌دوش می‌کشد. سال‌ها گذشته است و او که اکنون یک کارگر روزمزد است به یک زن ناشنوا به نام لادن علاقه‌مند می‌شود. با این حال در محل کار او، برنامه تولید یک فیلم سینمایی انجام می‌گیرد. فیلمی که در خصوص اتفاقات دوران جنگ جهانی است و روایت‌های حول محور شخصیت هیتلر را شرح می‌دهد. در ادامه بر اثر اتفاقاتی، شکیب جایگزین بازیگر نقش اصلی می‌شود و در حالی که از جریانات اطراف خود آگاه نیست، وارد یک تراژدی عظیم می‌شود.

معرفی فیلم جنگ جهانی سوم

درباره فیلم جنگ جهانی سوم

هومن سیدی، هنرمندی است که همیشه کارگردانی و نویسندگی آثار خودش را برعهده می‌گیرد و جنگ جهانی سوم نیز از این قاعده مستثنی نیست. اثر جدید او یک داستان درام است که سبک‌های دیگری از جمله جنایی و هیجان‌انگیز را هم در بر می‌گیرد. در اردیبهشت ماه سال 1400، کارگردان این فیلم اعلام کرد که از مجموعه شاخ آفریقا کناره‌گیری کرده است تا بتواند این محصول را بسازد. این فیلم محصولی است که با حمایت و حمایت مالی پلتفرم نماوا ساخته شده است.

فروش گیشه فیلم جدید سیدی، معادل 6/876 میلیارد تومان بوده و از بازیگران فیلم جنگ جهانی سوم می‌توان به محسن تنابنده، مهسا حجازی، ندا جبرائیلی و نوید نصرتی اشاره کرد. همچنین بامداد افشار وظیفه ساخت موسیقی جنگ جهانی سوم بر عهده داشته است. از جمله جوایز جنگ جهانی سوم می‌توان به موفقیت و کسب جوایز در جشنواره فیلم ونیز، بین‌المللی فیلم توکیو و بین‌المللی فیلم استانبول اشاره کرد.

نقد فیلم جنگ جهانی سوم

فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم اگرچه ایرادات بسیاری دارد که اصلا و ابدا نمی‌توان در هنگام فکر کردن به فیلم، از آنها چشم‌پوشی کرد، اما هومن سیدی تلاش خودش را برای به نمایش کشیدن ابعادی از پتانسیل سینمای داخلی می‌کند و با وجود هدر رفتن بخشی از آن، تا حدودی موفق عمل می‌کند که یکی از نکات مثبت آن، شخصیت پردازی است.

خورخه اسپینوزا لاسو از سایت اسپانیایی لا استاتویلا هم جنگ جهانی سوم را اثری می‌خواند که میتوان درباره آن ساعت‌ها حرف زد و بحث‌های زیادی درباره این فیلم وجود که هر کدام به یک بخش جالب داستان می‌پردازد. داستان‌های جالب زیادی در این فیلم وجود دارد که نمی‌توان گفت هرکدام از کجا شروع شده اما در پایان همه مثل قطعات یک پازل طوری در جای خود قرار می‌گیرند که مخاطب را برای مدت زمانی طولانی به فکر فرو می‌برد.

جو بندل از سایت جی‌بی اسپینز جنگ جهانی سوم را همچون سایر آثار برتر ایرانی یک تجربه سخت و طاقت فرسا برای روح بیننده می‌داند. در حالی که هومن سیدی به بعد سورئال این فیلم افزوده تا آن را منحصر بفرد کند، جنگ جهانی سوم را اثری خوانده که بدون دیدن آن نقد سینمای ایران غیرممکن است. فیلمی جالب برای تماشاگران که تا به‌حال نظیر آن را هرگز ندیده‌اند.

ایسنا در خصوص فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم» نوشته است: جنگ جهانی سوم آخرین ساخته هومن سیدی کارگردان جوان و خلاق است اما طبق قاعده همیشه آخرین اثر هر فیلمسازی کامل‌ترین ساخته او نیست و در پرونده کارگردانی هومن سیدی نیز این مسئله صدق می‌کند و این فیلم نسبت به سایر فیلم‌های ساخته شده گامی رو به جلو نیست و معتقدم همچنان فیلم مغزهای کوچک زنگ زده بهترین اثر و ساخته این کارگردان است. قاآنی با بیان اینکه جنگ جهانی سوم در انتقال پیام خود ناتوان مانده است، عنوان کرد: انتقال پیام با زبان گویا و روشن یکی از مهمترین وظایف فیلم است و فیلم‌نامه جنگ جهانی سوم با قرار گرفتن در فضایی نامناسب در انتقال پیام خود ناتوان مانده است.