یوتیوب درآمد تبلیغاتی کانال‌های تریلر جعلی را قطع کرد

انتشار: 10 فروردین 1404 16:03
مطالعه : 3 دقیقه
پاراج-
یوتیوب درآمد تبلیغاتی کانال‌های تریلر جعلی را قطع کرد

یوتیوب پس از انجام تحقیقات از سوی Deadline، درآمد تبلیغاتی دو کانال مشهور تریلرهای جعلی یعنی Screen Culture و KH Studio را به دلیل نقض سیاست‌های کسب درآمد متوقف کرد.

این دو کانال که از فناوری هوش مصنوعی برای ساخت تریلرهای غیرواقعی استفاده می‌کنند، به طور گسترده اقدام به انتشار ویدیوهایی کرده‌اند که به شکلی ماهرانه از تریلرهای رسمی تقلید می‌کنند. این تریلرها شامل آثاری چون چهار شگفت‌انگیز: اولین گام‌ها (The Fantastic Four: First Steps) و سوپرمن (Superman) هستند.

تخلفات کانال‌های جعلی

در تحقیقات Deadline مشخص شد که کانال Screen Culture با استفاده از تصاویر هوش مصنوعی، تریلرهایی منتشر کرده که به شدت شبیه به مواد تبلیغاتی رسمی است. کانال KH Studio نیز ویدیوهایی از نسخه‌های خیالی فیلم‌های مشهور، مانند فیلم جیمز باند با بازی هنری کویل و مارگو رابی یا فصل جدید بازی مرکب (Squid Game) با حضور لئوناردو دی‌کاپریو ساخته است.

یک منبع آگاه به Deadline گفت که به جای محافظت از حق کپی‌رایت، برخی از استودیوهای هالیوودی، از جمله وارنر برادرز دیسکاوری و سونی، از یوتیوب درخواست کرده‌اند که درآمد تبلیغاتی این ویدیوها به سمت آن‌ها هدایت شود.

قطع کسب درآمد توسط یوتیوب

یوتیوب با استناد به سیاست‌های خود مبنی بر ممنوعیت محتوای تکراری یا ساخته‌شده صرفاً برای کسب بازدید، تصمیم به تعلیق برنامه همکاران (Partner Program) برای این دو کانال گرفته است.

سیاست‌های کسب درآمد یوتیوب می‌گوید:

«اگر از محتوای دیگران استفاده می‌کنید، باید آن را به شکل معناداری تغییر دهید تا محتوای شما محسوب شود. همچنین، ویدیوها نباید به صورت تکراری یا برای کسب بازدید ساخته شوند.»

خط‌مشی‌های اطلاعات نادرست یوتیوب نیز محتوای تغییر داده شده به‌صورت فنی یا دستکاری شده برای گمراه کردن بینندگان را ممنوع می‌داند.

واکنش صاحبان کانال‌ها

نیکیل پی. چاودهاری، بنیان‌گذار Screen Culture، گفت که یک تیم دوازده نفره از ویراستاران تحت نظارت او، هر هفته حدود ۱۲ ویدیو تولید می‌کنند. او مدعی است که بیشتر کاربران یوتیوب می‌دانند که ویدیوهای Screen Culture رسمی نیستند و اگر کسی اشتباهاً تریلر جعلی ببیند، گفت:

«چه آسیبی دارد؟»

از سوی دیگر، بنیان‌گذار KH Studio اظهار داشت که هدف کانال او تنها ارائه ایده‌های «چه می‌شد اگر» است، نه گمراه کردن مخاطبان.

«من سه سال است که KH Studio را به صورت تمام‌وقت اداره می‌کنم و دیدن اینکه کانال تحت عنوان "محتوای گمراه‌کننده" دسته‌بندی شده، دشوار است. هدف من همیشه کاوش در امکانات خلاقانه بوده است، نه جعل واقعیت.»

چالش یوتیوب در مدیریت تریلرهای جعلی

Deadline همچنین از یوتیوب درباره نحوه ارتقای این تریلرهای جعلی در الگوریتم‌ها و برتری آن‌ها نسبت به تریلرهای رسمی سوال کرد، اما یوتیوب از اظهار نظر خودداری کرد.

کانال Screen Culture در دو سال گذشته بیش از دو برابر رشد کرده و به ۱.۴ میلیارد بازدید و ۱.۴ میلیون مشترک رسیده است. درآمد تبلیغاتی این کانال‌ها میلیون‌ها دلار تخمین زده می‌شود.

یوتیوب به این کانال‌ها اجازه داده است که نسبت به تصمیم قطع درآمد اعتراض کنند. در صورت عدم موفقیت در اعتراض، این کانال‌ها همچنان از کسب درآمد از تبلیغات محروم خواهند بود.

منبع: ددلاین

نظرات کاربران
هیچ نظری موجود نیست
پربازدیدترین مقالات
پربازدیدترین خبرها
جدیدترین مقالات