نیوشا ضیغمی

Niousha Zeighami
نیوشا ضیغمی
  • تولدسه‌شنبه 17 تیر 1359
  • محل تولدتهران، ایران
  • وضعیت تأهلمتأهل
  • قد164
  • تحصیلات کارشناسی روان‌شناسی کودک
  • دانشگاهدانشگاه شهید بهشتی
  • نمودار بازدید
  • شبکه‌های اجتماعی
  • همسر(ها)آرش پولادخان(ا. 1389 )

بیوگرافی نیوشا ضیغمی

نیوشا ضیغمی، متولد ۱۸ تیر ۱۳۵۹ در تهران، یکی از چهره‌های برجسته سینمای ایران است که علاوه‌بر بازیگری، در عرصه‌های تهیه‌کنندگی و کارآفرینی نیز فعالیت دارد. او با فیلم‌های پرمخاطبی چون «اخراجی‌ها» و «گشت ارشاد» به شهرت رسید و با نامزدی برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن از جشنواره فیلم فجر برای فیلم «شوریده»، توانایی‌های خود را به اثبات رساند. ضیغمی نمونه‌ای از یک هنرمند مدرن است که با هوشمندی از شهرت خود برای ورود به دنیای تجارت و فعالیت‌های اجتماعی بهره برده است.

فیلم و سریال های نیوشا ضیغمی

پول و پارتی
پول و پارتیعاشقانه، کمدی
imdb logo2.6/10
چیدمانه
چیدمانهخانوادگی
imdb logo-/10
بی نشان
بی نشاندرام، خانوادگی
imdb logo1.6/10
شهر گربه ها
شهر گربه هاخانوادگی، فانتزی
imdb logo4.6/10
زن ها فرشته‌اند ۲
زن ها فرشته‌اند ۲کمدی، عاشقانه
imdb logo2.6/10
دخترعمو و پسرعمو
دخترعمو و پسرعموکمدی، عاشقانه
imdb logo3.1/10
هفت معکوس ۱۳۹۴
هفت معکوس ۱۳۹۴درام، فانتزی، معمایی
imdb logo4.3/10

اطلاعات شخصی و خانوادگی نیوشا ضیغمی

  • نام کامل: نیوشا ضیغمی   

  • قد:164 سانتی متر

  • نام پدر: محسن ضیغمی   

  • نام مادر: فهیمه رستم‌پور   

  • نام خواهر و برادرها: روشا ضیغمی

  • همسرها: آرش پولادخان

  • فرزندان: لنا

زندگینامه کامل نیوشا ضیغمی

نیوشا ضیغمی، متولد ۱۸ تیر ۱۳۵۹ در تهران، یکی از چهره‌های برجسته سینمای ایران است که علاوه‌بر بازیگری، در عرصه‌های تهیه‌کنندگی و کارآفرینی نیز فعالیت دارد. او با فیلم‌های پرمخاطبی چون «اخراجی‌ها» و «گشت ارشاد» به شهرت رسید و با نامزدی برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن از جشنواره فیلم فجر برای فیلم «شوریده»، توانایی‌های خود را به اثبات رساند. ضیغمی نمونه‌ای از یک هنرمند مدرن است که با هوشمندی از شهرت خود برای ورود به دنیای تجارت و فعالیت‌های اجتماعی بهره برده است.  

کودکی و سال‌های ابتدایی

نیوشا ضیغمی در تهران در خانواده‌ای فرهنگی متولد شد؛ پدرش دبیر و مادرش کارمند بود. او دارای مدرک کارشناسی روانشناسی کودک از دانشگاه شهید بهشتی است. ضیغمی همزمان با تحصیلات دانشگاهی، با ثبت‌نام در کلاس‌های بازیگری و کارگردانی کانون سینماگران جوان، علاقه خود به هنر را به صورت جدی دنبال کرد. این انتخاب دوگانه، نشان‌دهنده علاقه همزمان او به مباحث آکادمیک و دنیای هنر از همان ابتدا بود. پدرش در ابتدا با ورود او به بازیگری مخالف بود اما پس از مشاهده جدیت و پشتکارش، به یکی از حامیان اصلی او تبدیل شد.  

فیلم های نیوشا ضیغمی

نخستین تجربه های سینمایی نیوشا ضیغمی در سال 1383 با محمدعلی سجادی در فیلم های تردست و شوریده بود که راه را برای ورود او به دنیای سینما هموار کرد. با حضور در فیلم اخراجی ها 1 به چهره شناخته شده تری در میان اهالی سینما تبدیل شد. یکی دیگر از تجربه های نیوشا ضیغمی در دنیای هنر مربوط به تهیه کنندگی است.

از دیگر فیلم های سینمایی که نیوشا ضیغمی در آنها نقش آفرینی کرد می توان: شهر گربه ها: سیدجواد هاشمی ۱۳۹۹، زن ها فرشته اند 2: آرش معیریان 1398، ورود و خروج ممنوع: امید آقایی 1398، ما خیلی باحالیم: بهمن گودرزی 1396، دخترعمو و پسرعمو: روح انگیز شمس 1395، شام عاشقانه سه نفره: جواد مزدآبادی 1395، هشتگ: رحیم بهبودی فر 1395، خوب، بد، جلف: پیمان قاسم خانی 1395، ثبت با سند برابر است: بهمن گودرزی 1394، هفت معکوس: مهدی خسروی 1394، آدم باش: مجید جوانمرد 1393، ایران برگر: مسعود جعفری جوزانی 1393، دریا و ماهی پرنده: مهرداد غفارزاده 1393، آینه شمعدون: بهرام بهرامیان ۱۳۹۱، فیتیله و ماه پیشونی: آرش معیریان 1390، گشت ارشاد: سعید سهیلی 1390، ما همه گناهکاریم: حسن ناظر 1389، چارسو: فرهاد نجفی 1389، دختر شاه پریون: کامران قدکچیان ۱۳۸۹، یکی برای همه: محمد آهنگرانی 1389، پرتقال خونی: سیروس الوند ۱۳۸۹، پرستوهای عاشق: فریال بهزاد ۱۳۸۹، زمهریر: علی روئین تن ۱۳۸۹، دموکراسی تو روز روشن: علی عطشانی 1389، اخراجی ها 2: مسعود ده نمکی 1386، تلافی: سعید اسدی 1386، توفیق اجباری: محمدحسین لطیفی 1386، قرنطینه: منوچهر هادی 1386، اخراجی ها: مسعود ده نمکی 1385، پارک وی: فریدون جیرانی 1385، حس پنهان: مصطفی رزاق کریمی 1385، گناه من: مهرشاد کارخانی 1385، تردست: محمدعلی سجادی 1383، شوریده: محمدعلی سجادی 1383 و مواجهه: سعید ابراهیمی فر 1383 را نام برد.

سریال های نیوشا ضیغمی

نیوشا ضیغمی در سریال های تلویزیونی مانند سریال در چشم باد، بی نشان: راما قویدل ۱۴۰۱، راستش را بگو: محمدرضا آهنج 1390 و در چشم باد: مسعود جعفری جوزانی 1382 به ایفای نقش پرداخت. 

جوایز و افتخارات نیوشا ضیغمی

او برای نقش آفرینی در فیلم شوریده، نامزد دریافت سیمرغ بلورین از بیست و چهارمین جشنواره فیلم فجر شد. او برای بازی در سریال راستش را بگو، نامزد تندیس بهترین بازیگر زن درام تلویزیونی چهاردهمین جشن حافظ بود. نیوشا ضیغمی برای بازی در فیلم حس پنهان، نامزدی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم زن در بیست و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. او یکی از حامیان صنایع دستی ایران به ‌شمار می‌رود. وی در مراسمی که در انجمن حامیان کودکان کار و خیابان برگزار گردید، به عنوان سفیر کودکان کار ایران انتخاب شد.

زندگی شخصی

نیوشا ضیغمی در سال ۱۳۸۹ با آرش پولادخان، تاجر و فعال اقتصادی، ازدواج کرد. حاصل این ازدواج دختری به نام «لنا» است که در سال ۱۳۹۷ متولد شد. بخش مهمی از هویت عمومی ضیغمی به فعالیت‌های تجاری او اختصاص دارد. او سال‌هاست که در صنعت زیبایی و کلینیک‌های پوستی فعالیت می‌کند و به تازگی خط تولید لوازم خانگی خود را نیز راه‌اندازی کرده است. علاوه بر این، او به‌عنوان سفیر انجمن حمایت از کودکان کار و کودکان مبتلا به سندرم داون، در فعالیت‌های اجتماعی نیز حضوری پررنگ دارد.  

پرسش‌های پرطرفدار