کاوه آفاق
بیوگرافی کاوه آفاق
فیلم و سریال های کاوه آفاق
کاوه آفاق خواننده راک به زبان فارسی و انگلیسی، آهنگساز، ترانه سرا، تنظیم کننده و نوازنده گیتار الکتریک و همچنین بازیگر و نقاش ایرانی است که در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۶۲ در تهران به دنیا آمد. پدرش نویسنده و کارگردان تئاتر و مادرش دکترای شهرسازی اسـت. فعالیت او بیشتر در سبک پاپ راک اسـت. او تحصیلات آکادمیک خود را در شهر مشهد گذراند و اکنون نیز در زمینه موسیقی فعالیت دارد. کاوه آفاق فعالیت خود را ابتدا با نواختن ساز گیتار کلاسیک آغاز نمود و سپس به نواختن گیتار الکتریک روی آورد و بعد از آن به موسیقی راک علاقهمند شد و به آهنگسازی و ترانه سرایی پرداخت.
فعالیت هنری کاوه آفاق
اولین گروهی که او تاسیس کرد "پارت" نام داشت که با آن گروه اولین اجرای زنده موسیقی خود را در دانشگاه خیام به روی صحنه اجرا کرد. او سپس تا سال ۱۳۸۳ با گروهی به نام «کاویان» اجراها و کنسرتهایی را برگزار نمود. کاوه آفاق در سال ۱۳۸۴ گروه راک ایرانی The Ways را تشکیل داد و در سال ۱۳۹۰ به دنبال پاره ای مشکلات، این گروه را رها کرد. او همچنین خوانندگی و آهنگسازی برای تئاترها و فیلمهایی مانند رخ دیوانه، مسابقه تلویزیونی ضد گلوله، سریال تلویزیونی سارق روح، مجموعه خانه امن، شبهای مافیا و برنامه تلویزیونی رخ به رخ را در کارنامه هنری خود به ثبت رسانده است.
او در فیلم لامینور به کارگردانی داریوش مهرجویی و فیلم خاک بازی به ایفای نقش پرداخت و آهنگ رفیق من باش نیز از سروده های وی می باشد. کاوه آفاق همچنین در نمایش راه پله به نویسندگی و کارگردانی سپیده میرحسینی، درخت بلوط و خاکستری به روی صحنه رفت. کاوه آفاق در سال ۱۳۹۶ مجموعه ترانههای خود را تحت عنوان «تهران-۵۷» منتشر کرد که یک مجموعه ترانه راک فارسی است. آلبوم های کاوه آفاق عبارتند از استرس (با گروه د ویز) – ۱۳۸۸، با قرص ها میرقصد – ۱۳۹۴، شال – ۱۳۹۷ و لوتوس – ۱۳۹۷. کاوه آفاق علاوه بر این، از نوجوانی و در دوره دانشگاه تحت تاثیر محیط خانواده همواره به نقاشی نیز پرداخته است و تاکنون چندین نمایشگاه انفرادی و گروهی از آثار تجسمی خود برپا کرده که از آنها میتوان به نمایشگاههای سمفونی صلح، رنگی برای تمام فصول و یک در میلیون اشاره کرد. کاوه آفاق در سال 2010 برای آهنگ قصه زیرزمین (که با همراهی یاس، اروین خاچیکیان و آراد آریا آن را خوانده است)، دومین جایزه جشنواره جهانی موسیقی زیرزمینی را به خود اختصاص داد. او در سال 1392 در پنجمین دوره جشنواره مقاومت، برنده جایزه بهترین اجرای زنده بخش موسیقی روز شد.