آناهیتا درگاهی
بیوگرافی آناهیتا درگاهی
فیلم و سریال های آناهیتا درگاهی
آناهیتا درگاهی بازیگر و نقاش ایرانی است که در ۷ بهمن ۱۳۶۵ در تهران به دنیا آمد. او آموزش نقاشی را با تشویق های پدرش از همان دوران کودکی و در هفت سالگی نزد عباس کاتوزیان نقاش معروف آغاز نمود و این هنر را به صورت جدی تا به امروز دنبال کرد. علاقه زیاد آناهیتا درگاهی به نقاشی موجب شد به تحصیل در این رشته روی آورد، بنابراین برای تحصیل در رشته گرافیک وارد دانشگاه شد و تا مقطع کارشناسی ارشد به تحصیل در رشته نقاشی پرداخت. وی با پشتکار و علاقه خود نمایشگاه های مختلف انفرادی و گروهی را در داخل و خارج از کشور برپا کرده است و تا کنون نمایشگاه های مختلفی در کاخ نیاوران، گالری سیحون، موزه هنرهای زیبای کاخ سعدآباد و گالری کمال الملک برگزار کرده است.
فیلم های آناهیتا درگاهی
آناهیتا درگاهی دوره بازیگری را در کلاس های فرزاد موتمن گذراند و اولین بار توسط او در سال 1394 برای بازی در فیلم آخرین بار کی سحرو دیدی انتخاب شد و فعالیت خود در این عرصه را آغاز نمود. فیلم "آخرین بار کی سحرو دیدی" اولین بار در سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و آناهیتا درگاهی با یک نقش کوتاه در این فیلم ظاهر شد. آناهیتا درگاهی یکسال بعد، برای بازی در فیلم "زرد" ساخته مصطفی تقی زاده انتخاب شد و باز هم نقش کوتاهی در این فیلم ایفا نمود. او در سال های بعد در نقش های جدی تر بازی کرد که "قانون مورفی" رامبد جوان در سال 1396 یکی از آن نقش های جدی بود.
اولین تجربه بازیگری آناهیتا درگاهی در تئاتر نیز مربوط به سال 1396 است. از سایر فیلم های سینمایی که آناهیتا درگاهی در آنها نقش آفرینی کرد می توان سودابه: محمد علی سجادی (۱۳۹۷)، چشم و گوش بسته: فرزاد موتمن (۱۳۹۸)، سینما شهر قصه: کیوان علی محمدی (۱۳۹۸)، نیلگون: حسین سهیلی زاده (۱۳۹۸)، راند چهارم: علیرضا امینی (۱۳۹۹)، جوجه تیغی: مستانه مهاجر (۱۳۹۹) و مرد بازنده: محمد حسین مهدویان (۱۴۰۰) را نام برد. او در شبکه نمایش خانگی در مجموعه های ممنوعه: امیر پورکیان (۱۳۹۷)، خوب، بد، جلف: رادیواکتیو: محسن چگینی (۱۳۹۹)، میخواهم زنده بمانم: شهرام شاه حسینی (۱۴۰۰) و ساخت ایران ۳ (۱۴۰۱) به ایفای نقش پرداخت. آناهیتا درگاهی همچنین در تئاترهای نفرین قحطی زدگان: اشکان خطیبی (۱۳۹۸)، وقتی خروس غلط میخواند: علی شمس (۱۳۹۷)، کنسرت تئاتر ده سال تنهایی: اشکان خطیبی (۱۳۹۷)، در انتظار آدولف: علیرضا کوشک جلالی (۱۳۹۶)، سه خواهر (اثر آنتون چخوف): محمدحسن معجونی (۱۳۹۶) و نمایشنامهخوانی مدرسه شبانه (اثر هارولد پینتر) ۱۳۹۵ به روی صحنه رفت.