افشین  هاشمی

افشین هاشمی


تولد
یک‌شنبه 20 مهر 1354 (49 سال)
تریلر رسمی خداحافظ دختر شیرازی

بیوگرافی افشین هاشمی

سید افشین هاشمی ‌مرغزار، کارگردان، فیلمنامه‌ نویس، بازیگر سینما، تلویزیون، تئاتر و نوازنده اهل ایران است که در ۲۰ مهر ۱۳۵۴ در تهران به دنیا آمد. او دارای مدرک مهندس شیمی از دانشگاه صنعت نفت آبادان و کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشکده سینما تئاتر، دانشگاه هنر  است.
تریلر رسمی خداحافظ دختر شیرازی

تریلر رسمی خداحافظ دختر شیرازی

فیلم و سریال های افشین هاشمی

همه
همه
 نوروز 1402

ایران

imdb sign3.3
-
داوینچیز

ایران

imdb sign3.4
-
شبکه مخفی زنان

سریال 1401

ایران

imdb sign5.4
-
برف

ایران

imdb sign5.5
-
خسته نباشید

ایران

imdb sign6.8
-
بی خداحافظی

ایران

imdb sign4.4
-
بیوگرافی کامل افشین هاشمی

سید افشین هاشمی ‌مرغزار، کارگردان، فیلمنامه‌ نویس، بازیگر سینما، تلویزیون، تئاتر و نوازنده اهل ایران است که در ۲۰ مهر ۱۳۵۴ در تهران به دنیا آمد. او دارای مدرک مهندس شیمی از دانشگاه صنعت نفت آبادان و کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشکده سینما تئاتر، دانشگاه هنر  است.

او همچنین کمانچه می‌نوازد و اجراهایی را نیز در این زمینه برگزار کرده است.

تئاتر های افشین هاشمی

افشین هاشمی از سال 1372 فعالیت هنری خود را شروع کرد و یک سال بعد نمایشی را به روی صحنه برد. سپس در سال 1375 یک نمایش را در جشنواره آتشکار و در سال 1376 تئاتری را در جشنواره دانشجویی اجرا نمود و برای هر کدام هم جایزه گرفت. او در سال 1379 به صورت حرفه ای سه نمایش "کشته به درگاه"، "درست کارترین قاتل دنیا" و "فانوس خیس" را در تئاتر شهر اجرا کرد. به دنبال آن سه اجرای رسمی، تئاترهای "هیس"، "دیر راهبان" و "حسن سنتوری" را به روی صحنه برد.

از دیگر کارهای افشین هاشمی در تئاتر می توان به نمایش طرب نامه: بهرام بیضایی 1395، گزارش آواخوانی ارداویراف: بهرام بیضایی ژانویه 2015، گریز: مهرداد زمانی 1375، از مرثیه عشق: یوسف زقورزاده 1375،”درستکارترین قاتل دنیا" 1376، ”زیر درخت آلبالو” نوشته و کارگردانی: سحر ناسوتی 1377، چنانت دوست می دارم: حسن تسعیری 1378، فانوس خیس: آناهیتا اقبال نژاد 1379، کشته به درگاه : مرضیه طلایی، مهرالسادات میرحسینی 1379، درستکارترین قاتل دنیا: وحدت یگانه 1379، کاتالیزور: حسن تسری 1379، بازی در نمایش ”دیر راهبان” به کارگردانی فرهاد مهندس پور 1380، با مسیح به صلیب می کشند: روزبه حسینی 1380، "مده آ" :سهراب سلیمی 1381، عروسک گردانی در نمایش ”رویای بی کفن” به کارگردانی روشنک روشن 1381، «زائر» نوشته و کارگردانی «حمید امجد» 1382، ”تک سلولی ها” :جلال تهرانی 1382، بی شیر و شکر: حمید امجد، مهرداد ضیایی 1383، ”رقصی چنین” نوشته و کارگردانی محمد رضایی راد 1383، پنجره ها: فرهاد آئیش 1384، ”بازگشت به خان نخست” نوشته و کارگردانی محمد رضایی راد 1384، بازی و دستیار کارگردانی نمایش «خدا را هجی کن: مهران امام بخشی 1385، بازی و دستیار کارگردانی در نمایش افرا: بهرام بیضایی 1386، بازی، نگارش، کارگردانی و موسیقی نمایش «حسن و دیو راه باریک پشت کوه» 1387، منشی صحنه در نمایش ”لیلی و مجنون” به کارگردانی ”مرجان امیرارجمند" 1372، نگارش و کارگردانی نمایش ”اوهام” 1373، و  آهنگسازی نمایش "هشت شب از شب های رنج نگار" به کارگردانی "مهدی مکاری" 1375 اشاره کرد.

فیلم های سینمایی افشین هاشمی

افشین هاشمی در فیلم های سینمایی روز ششم (1399)، پسران دریا (1399)، سینما شهر قصه (1398)، من اینجا هستم (1398)، قطار آن شب (1397)، بهشت گمشده (1397)، خداحافظ دختر شیرازی (۱۳۹۷) (بازیگر و کارگردان)، ضربه فنی (1397)، سال دوم دانشکده من (1398)، خاله قورباغه (۱۳۹۶) (کارگردان و صداپیشه)، تبعید (1396)، گذر موقت (1394) (کارگردان)، وقتی برگشتم (1394)، صدای آهسته (1393) (کارگردان)، برف (1392)، خسته نباشید! (۱۳۹۱) (کارگردان مشترک با محسن قرایی)، آزمایشگاه (۱۳۹۰)، بی‌خدا‌حافظی (۱۳۹۰)، تجریش ناتمام (۱۳۹۰)، میگرن (۱۳۹۰)، گل‌چهره (۱۳۸۹)، لطفا مزاحم نشوید (1388)، کودک و فرشته (1387)، وقتی همه خوابیم (۱۳۸۷)، دریا می‌رود (۱۳۸۵)، به نام پدر (1384)، پابرهنه در بهشت (1384)، خیلی دور، خیلی نزدیک (۱۳۸۳) و مستند سینمایی خط باریک قرمز (1398) به ایفای نقش و یا کارگردانی پرداخت.

سریال های افشین هاشمی

از کارهای تلویزیونی افشین هاشمی می توان اولین انتخاب (مهدی صباغ زاده، ۱۳۹۲)، گاوصندوق (مازیار میری، ۱۳۸۸)، مسافرخانه سعادت (محمد رحمانیان، ۱۳۸۷)، بلندگوهای افسانه‌ای (محمد رحمانیان، ۱۳۸۷)، توی گوش سالمم زمزمه کن (محمد رحمانیان، ۱۳۸۵)، نیمکت (محمد رحمانیان، ۱۳۸۴)، داستان یک شهر (اصغر فرهادی، ۱۳۷۹) و آب پریا (مجموعه تلویزیونی) را نام برد.

او در شبکه نمایش خانگی در شبکه مخفی زنان (۱۴۰۱) و داوینچیز (۱۴۰۲) کارگردانی کرد. افشین هاشمی در کنسرت های «لالایی‌ها» (1388)، «مجلس‌آرایی‌های دوره قاجار» به سرپرستی حسین حمیدی تهران (۱۳۸۷)، گروه خنیا به سرپرستی پری ملکی (۱۳۸۲)، گروه خنیا هجدهمین جشنواره موسیقی فجر تهران (1381)، گروه خنیا به سرپرستی پری ملکی (۱۳۸۰)، گروه موسیقی ایرانی به سرپرستی علیرضا فرهنگ (۱۳۷۹)، گروه داروک به سرپرستی و آهنگسازی سیامک جهانگیری (1376)، گروه آفتاب تهران (۱۳۷۵)، گروه همت به سرپرستی حسین همت‌آبادی نیشابور (1375)، گروه آفتاب به سرپرستی رضا فیاض تهران (۱۳۸۱) و گروه خنیا به سرپرستی پری ملکی (۱۳۸۳) کمانچه نواخت.

جوایز و افتخارات افشین هاشمی

افشین هاشمی جوایز متعددی را دریافت کرده است که از آنها می توان به جوایز اول متن و بازیگری از جشنواره تئاتر آتشکار و بازیگری در جشنواره تئاتر دانشجویی برای نمایش «درستکارترین قاتل دنیا» ۱۳۷۵، جایزه متن و بازیگری از جشنواره تئاتر دفاع مقدس برای نمایش «کاتالیزور» ۱۳۷۹، جایزه بازیگری ازجشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران برای نمایش «با مسیح به صلیب می‌کشند» ۱۳۸۰، جایزه بهترین عروسک گردانی در جشنواره تئاتر دفاع مقدس برای نمایش «رؤیای بیکفن» ۱۳۸۱، جوایز بازیگری و نمایشنامه نویسی از دوازدهمین جشنواره نمایش سنتی آئینی برای نمایش «هتل ایران» ۱۳۸۲، جایزه بازیگری از جشنواره نمایش های سنتی و آئینی برای نمایش «زائر» ۱۳۸۲، جایزه بازیگری از سازمان ملی جوانان برای فیلم خیلی دور خیلی نزدیک، بازیگر برگزیده از خانه تئاتر در جشن بازیگر ۱۳۸۲، جایزه بهترین بازیگر جشنواره بین‌المللی پراگ برای نمایش «هدیه جشن سالگرد» ۲۰۰۵، و دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم پابرهنه در بهشت ۱۳۸۵ اشاره کرد. 

جزئیات شخصی
وضعیت تأهل
مجرد
لوگوی پاراج - معرفی فیلم، سریال، انیمه و انیمیشن
پاراج | معرفی فیلم، سریال، بازیگران و عوامل سینما و تلویزیون
وبسایت "پاراج" یک منبع جامع و تخصصی در زمینه معرفی فیلم‌ها، سریال‌ها، انیمه، انیمیشن، مستند و بازیگران سینما، تلویزیون و شبکه خانگی است. پاراج با داشتن یک پایگاه داده گسترده، اطلاعات کاملی از آثار سینمایی و تلویزیونی از جمله ژانر، سال تولید، کارگردان، بازیگران، جوایز، تصاویر، تریلرها، میزان فروش و امتیازات مخاطبان را فراهم می‌کند. علاوه بر این، نقدها و بررسی‌های کارشناسان و کاربران درباره هر اثر نیز در دسترس است، که به شما کمک می‌کند تا قبل از تماشای یک فیلم یا سریال، با دیدگاه‌های مختلف درباره آن آشنا شوید. پاراج همچنین بخشی ویژه برای معرفی بازیگران دارد، که در آن می‌توانید بیوگرافی، فیلم‌شناسی، عکس‌ها، ویدئوها و حواشی مرتبط با هر بازیگر را مشاهده کنید. در کنار همه این موارد جدول پخش هفتگی شبکه‌ها و لیست برگزیدگان جشنواره‌های داخلی و خارجی نیز از دیگر خدمات می‌باشد. به‌روز رسانی مداوم، پاراج را به محلی ایده‌آل برای علاقه‌مندان به دنیای سینما و تلویزیون که به دنبال اطلاعات دقیق و به‌روز درباره آثار محبوب و جدید هستند تبدیل کرده است. علاوه بر این، بخش‌های ویژه‌ای نیز برای اخبار و رویدادهای مهم دنیای سینما و تلویزیون در نظر گرفته شده است تا کاربران همواره در جریان آخرین تحولات باشند.
samandehi
خدمات ارایه شده در پاراج، دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می‌باشد و هرگونه بهره برداری و سوء استفاده از محتوای پاراج، پیگرد قانونی دارد.