اما داستان صمد در این میان، کمی متفاوتتر از سایر افراد است، چرا که او فرزند خودش را در این راه از دست داده است. افراد ناصر خاکزاد ابتدا پسر او را دزدیده و به شکل بیرحمانهای به قتل میرسانند. پس از آسیبی که صمد در این رخداد میبیند، به تنها چیزی که فکر میکند، پیدا کردن ناصر خاکزاد است و برای یافتن او از هیچ کاری دریغ نمیکند. خلاصه داستان متری شیشونیم ساده و در عین حال جذاب است که هر فردی را برای دیدن این اثر مشتاق میکند.
معرفی فیلم متری شیشونیم
سعید روستایی پس از ساختن فیلم ابد و یک روز به سراغ ساختن فیلم پلیسی متری شیشونیم رفت. این کارگردان که در آن زمان سن بسیار پایینی را نسبت به جایگاه خود در کارگردانی داشته و آثاری را تولید کرد که میتوان پس از دیدن آنها، در خصوص هنر و مهارت او صحبت کرد و در مورد آینده درخشان او اطمینان حاصل کرد. متری شیشونیم حدود سه سال پس از ساخته شدن ابد و یک روز به نمایش درآمد و از لحاظ موفقیت و جایگاه هنری، دستکمی از اثر پیشین این کارگردان ندارد.
بخشی از تیم حرفهای او چه از نظر بازیگران فیلم و چه از نظر عوامل تولید کننده این اثر، با اثر قبلی او مشترک بوده و با خیال راحت میتوان گفت که متری شیشونیم از لحاظ فنی نیز فیلمی است که مطابق با بسیاری از استانداردهای کارگردانی تولید شده است. اشخاصی از قبیل پیمان معادی، پریناز ایزدیار و نوید محمدزاده از هنرپیشههای متری شیشونیم هستند که به بهترین شکل روایت داستانی را آنطور که باید پیش میبرند و عملا تبدیل به مثلث شخصیتهای داستانی آثار روستایی شدهاند. ساخت موسیقی فیلم متری شیشونیم بر عهده پیمان یزدانیان بوده و عملا اولین تجربه همکاری او با روستایی را شاهد هستیم.
فروش گیشه فیلم سینمایی متری شیشونیم در نهایت به چیزی حدود 27 میلیارد تومان رسید که در واقع برابر بود با یک چهارم هزینه ساخت و تولید آن و همین مبلغ تضمینی بود برای سرمایهگذاری بر روی سایر آثار روستایی از ناحیه تهیهکنندگان. این فیلم از سال تولید خود به مدت چندین سال در کشورهای مختلفی از جمله ایتالیا، آمریکا، ژاپن، فرانسه، کره جنوبی، مالزی و کشورهای دیگری اکران شد و در تمامی جشنوارههای این کشورها بازخورد خوبی را از آن خود کرد.
از جمله جوایز و افتخارات فیلم متری شیشونیم میتوان به کسب سیمرغ بلورین در شاخههای بهترین صدابرداری، بهترین تدوین و بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در جشنواره فیلم فجر اشاره کرد و کسب عنوان بهترین بازیگر مرد، بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین فیلمبرداری در نوزدهمین دوره جشن حافظ نیز افتخارات دیگر این فیلم بودند. متری شیشونیم همچنین در جشنوارههای بینالمللی از قبیل فیلم توکیو، جوایز سزار، جشنواره بوردو، زوریخ و جشنواره فیلمهای رزمی و اکشن چونگ جو توانست جوایز بسیار دیگری را کسب کند.