درباره گل یا پوچ
کلیت این برنامه در نگاه اول ساده است، اما با این حال مهران مدیری عناصر دیگری را چاشنی برنامه جدید خود کرده و گل یا پوچ را به عنوان یک تجربه متفاوت در میان تمامی شو و سریالهای داخلی به نمایش گذاشته است. این برنامه در مقایسه با بازی گل یا پوچ تا حدودی گسترش یافته است تا بازیکنان بتوانند چالش بیشتری را تجربه کنند. کارتهای بازی از جمله قابلیتهایی هستند که مهران مدیری به سریال گیم شوی گل یا پوچ اضافه کرده است و از بین آنها میتوان به کارتهای آنتن، دوئل و کارت یک تیر و دو نشان اشاره کرد. پخش اولیه این سریال در تاریخ 7 مرداد سال 1403 صورت گرفت و از همان ابتدا مخاطبان زیادی را به سمت خود جذب کرد.
مهران مدیری همچنین سعی کرده تا حس و حال سنتی و قدیمی بازی گل یا پوچ را به خوبی حفظ کند و این مسئله را در تمامی جوانب این سریال میتوان دید. همهچیز از پوسترهای سریال گرفته، تا موسیقیهایی که در حین پخش این اثر به نمایش درمیآیند، خبر از یک اثر وفادار به بازی کهن و دوست داشتنی گل یا پوچ را میدهند و صدالبته در این سریال باید انتظار اقدامات جالب دیگری از سوی سازندگان آن نیز باشیم. این مسابقه در فضایی همچون قهوهخانههای قدیمی برگذار میشود و داور اصلی برنامه خود مهران مدیری است.
شرکت کنندگان این برنامه از طریق فراخوانهایی که توسط سازندگان داده شدند به این برنامه دعوت میشوند و افرادی که توانسته باشند در مهارت خودشان را بهتر به نمایش بگذارند، شانس حضور بیشتری در این برنامه خواهند داشت. سریال گل یا پوچ با اجرای مهران مدیری را میتوان همکاری این کارگردان با افرادی چون نیک یوسفی، علی اسدزاده و محمدرضا درخشان دانست. همچنین موسیقی این سریال بر عهده بهنام راد بوده است.